2009. november 1., vasárnap

A más(od)ik fél

Mármint az eseménydús hét második fele.
Jaj, de utálok címet adni a bejegyzéseknek... :) Nas, mindegy... :)
A lustaság ezúttal kifizetődő volt: iwiw-adatlapomra visszatértek az "eltűnt" adatok, anélkül, hogy visszaírtam volna őket. Oké-oké, ez egy nagyon lényeges infó volt számotokra, belátom... :)
Szóval... Csütörtök délután a terveknek megfelelően Pannonhalmán voltam Okmányirodában. Komolyan, le a kalappal az ott dolgozó emberkék előtt! Nagyon gyorsan dolgoznak, szerintem kb. negyed órát ha ott töltöttem... Ami viszont meglepett, hogy az egyik hölgy a nevemen szólított, mármint "Gyere Gábor, lefényképezlek!" Pedig semmilyen igazolványt nem mutattam neki, nem az én nevemre volt az időpont sem, és évek óta nem jártam ott... El nem tudom képzelni, honnan ismer a néni... :)
Utána kimentünk Écsen a temetőbe nagyszüleim sírjához. A hátsó bejáraton mentünk - ami gyakorlatilag nem bejárat -, és akkorát estem a vizes fűvön megcsúszva, hogy azt hittem ott maradok... Egy szem betonfellépő jelentette az áthatolhatatlan akadályt, aminek élébe sikerült "beletérdelnem"... Még leírni is fáj... :/ Alapból azt szoktam mondani, hogy tudok esni, de most mindkét kezemben vittem valamit, így nehéz volt korrigálni... Majd hazamentem, beköszöntem apámnak, és jöttünk is vissza Győrbe...
Péntek. A melóból focizni mentünk. Nem igazodok ki magamon. Voltak nagy és látványos védéseim, amiken én is meglepődtem, viszont voltak hatalmas potyák is, amik egész ijesztőek voltak... Kiss kollégától például akkora kötényt kaptam a rövid saroknál, akkor konkrétan el tudtam volna süllyedni... Na mindegy, kellemesen elfáradtunk, és ha valahol, itt aztán tényleg nem az eredményhajszolás megy... Ami nagyon tetszik. :)
Egy gyors kör a plázában, utána itt kaja, készülődés, és mentem is a rég várt buliba! Busszal mentem, majd leszállás után Zoli és Adri észrevettek a kocsiból, felvettek, és együtt érkeztünk a bemelegítés helyszínére. :) Volt velük a kocsiban még egy lány, Szandra. Na, ez elég vicces szitu volt, mert én azt hittem, hogy ő Adri húga, akit ugyanígy hívnak... Az, hogy nem is nagyon hasonlított hozzá, nem is esett le... A húgit azt hiszem, egy fényképet láttam, és ezek szerint nem sikerült "raktároznom" a dolgokat... :) Akkor derült ki, hogy rossz nyomon jártam, amikor Adri egy fotelt meglátva mondta a csajszinak, hogy nekik is olyan van otthon... Gondoltam, ezt csak nem mondja el valaki a saját húgának... :)
Utolsó buszig iszogattunk, majd egy kis sprint után a jó öreg 14-essel vetettük be magunkat a belvárosba, és mentünk a Pirate-ba. Na, ott aztán adtunk a testünknek. Kata szülinapi bulija májusban elmaradt, így azt most egy Long island ice tea elfogyasztásával "pótoltuk". Adri születésnapjáról egy Jägerrel emlékeztünk meg, az időközben betoppanó, aznap 34. évét betöltő bátyám egészségére pedig pezsgővel koccintottunk. A sör meg persze "alapbeállítás" volt... Pff... :)
Csak azért nem álltam fejre, mert a piát sikeresen lemozogtuk, táncikáltunk ezerrel, és hát nagyon jó volt a zene..
Az este folyamán volt tesómmal egy "félrevonulós-különülős-négyszemköztti" beszélgetésünk. Ennek témájáról inkább nem írok, maradjunk annyiban, hogy kb. úgy éreztem magam, mintha Geri kollégával beszélgettem volna... :)
Egyébként pedig azon gondolkodom, hogy csinálok egy táblát "Hülye vagyok, üssetek!" felirattal, és kiakasztom a nyakamba. Vagy magamra tetováltatom. A homlokomra. Hogy mindenki lássa...
És utálom a jeleket. A félreértelmezett, észre nem vett jeleket, de még a más által észrevetteket is... És... És nincs és...
A telefonom tanúsága szerint olyan fél 4 körül hívtunk taxit, itthon még egy sörrel öblítettük le a nap fáradalmait. És fél 6-kor még lesétáltam egy Nemzeti Sportért... :)
Na, tegnap reggel elég nehezen indultam... :) De a kávé-ásványvíz-Algoflex "kombó" ismét csodát tett... :D Bekapcsoltam a számítógépet. Zenéket keresgéltem. Újra ráakadtam egy számra, ami... Amivel kapcsolatban még régebben az jutott eszembe, hogy ha Dórival egyszer eljutok egy olyan buliba, ahol ismerem a dj-t, akkor azt tuti betetetem vele. Ez de hülye szó. :) Lejátszatom. Igen, így sokkal jobb... Ha-ha... Ha eljutok, ha ismerem, sok a ha... Jellemző... Hogy mi az a zene, azt nem írom le, de az este és a zene hatására ismét "hangulatba" kerültem...
Szombaton délután csináltam egy kisebb nagybevásárlást a plázában, aztán mentem a Dreherbe, ahol Andrással, Kutyával és Laci barátunkkal megnéztük az MTK-ETO és a Fradi-Diósgyőr meccseket. Az ETO 0-0-át játszott egy harmatgyenge meccsen, a Fradi meccse pedig 3-1-es diósgyőri vezetésnél félbeszakadt. Egyszerűen képtelen vagyok felfogni, hogy egyes zöld-fehér "szurkolók" hogyan tudnak hétről-hétre folyamatosan ártani szeretett (?) csapatuknak, és miért nem tudnak rendet rakni körülöttük. Szerdán Fradi-ETO, gondolom zárt kapus mérkőzés lesz... És persze az MLSZ "túl szigorú, a Ferencvárost megbélyegző" ítéletet fog hozni...
Jó pár sört megittunk, szurkoltunk, lelkiztünk, beszélgettünk, röhögcséltünk, ez is jó kis este volt... Mert ugye az alkohol nem válasz a kérdésekre, de legalább a kérdésekről is megfeledkezel egy időre... :)
És ma nincs másnap. Kezdek megijedni magamtól. :)
Egyébként ma teljes pihenőnapot tartok, itthon leszek egész nap. Még Sportért se megyek, mert ma nem jelenik meg...
Écsen ugye már voltam temetőben, Zalába jövő héten megyünk. Így ma Forma-1-et, és kézimeccset nézek, valamint pihengetek. Fáj a lábam megint... Az okát most tudom: a foci és táncitánci együtt kicsit igénybe vette őket, de nincs ezzel semmi gond...
A jövő hét ugyancsak jó úton halad a teljes "betáblázódás" felé, de ezekről majd írok, szép sorjában... :)
Szombaton Fenyő Miklós koncert lesz Győrszentivánon. Zalából hazaérve nem is lenne olyan rossz kimenni. Persze nem mindegy kivel/kikkel... ;)
Na, mára ennyi, puszik, pacsik, továbbra is éljenek a csajok, na és persze Valami Amerika! ;) :P

2 megjegyzés:

Unknown írta...

Ez a gekkó nagyon aranyos:):) Az enyém is ugyan ilyen...;) Tegnap vettem 3 tücsköt neki, abból 2 olyan lelkesen elkezdett harcolni, majd ezek után körbe körbe kergették egymást a befőttesüvegben:D De már szét vannak választva;)

Gábris írta...

:) Azért azt főleg megnézném, ahogy a gekkó "levadássza" a tücsköt... :)