2009. november 29., vasárnap

Kevert

Pár dologról írok, Vegyesfelvágottnak túl rövid lenne, más cím meg nem jutott eszembe. Ezért most éppen Kevert. De senki nem kevert senkivel, szóval ne tessék asszociálni... :)
Szóval tegnap délelőtt Écsen voltam, átlapoztam a heti Kisalföldeket. Most először láttam olyat, hogy az "utca embere"-ként megszólított egyik leányzó simán verte a Mosolyalbumban szereplőt. :) Ja, és nem, nem akarunk pasikat Nap szépének! :D :D :D
Délután pedig Balázs kézimeccsén voltam az Egyetemi Csarnokban, döntetlent játszottak, és Zácci egész ügyes volt.
Ezután az Üveges nevű műintézményben tárgyaltuk meg a mérkőzés tapasztalatait - micsoda pultoslány van ott, Te Jó Éééég! :D -, majd tesóm eltaxizott minket Katáékhoz, ahol aztán éjszakába nyúlóan beszélgettünk pár doboz sörike társaságában.
Ma pedig ráhangolódok a holnapi focikupánkra, igazi rangadókkal. Kézilabdában Szeged-Veszprém (Hajrá, MKB!), fociban pedig este el classico, azaz FC Barcelona-Real Madrid CF rangadó lesz. A gránátvörös-kék egyesületet napra pontosan 110 évvel ezelőtt alapították, remélem, győzelemmel teszik felejthetetlenné ezt a születésnapot. :) Mert a Barcelona Mes que un club, azaz több, mint egy klub. Még innen a távolból is! :)
Jaj, majdnem elfelejtettem. Micsoda közönségcsalogató táncitánci a Vidi-ETO meccs szünetében! Ilyet Győrben miért nem tudnak kitalálni? Biztos többen járnának ki a meccsekre, és már azt is értem, hogy a fehérvári labdarúgók miért is telelnek a tabella élén! :)
Na kb. ennyi. Mondanám, hogy meg egy bambi, de azzal most nem szolgálhatok.
Puszik, pacsik, éljenek a csajok!

Nincsenek megjegyzések: