2009. november 3., kedd

Az elsők napja

A vasárnap szerencsére tényleg úgy sikerült, ahogy én azt elterveztem. Csak addig mentem le az utcára, amíg vártam a pizzafutárt, és jó is volt ez így... :)
A F1-et Vettel nyerte, Button ugyebár világbajnok. A 2010-es szezon márciusban kezdődik, így most négy hosszú hónapig futamok nélkül kell élnem.. Na, ez így persze hülyeség, majd nézek DVD-n... :D
Az ETO kézislányainak BL-meccse kegyetlenül izgalmasra sikeredett, szerencsére egy góllal nyertünk, ami kellett is, mert egy hazai pontvesztéssel hallatlanul nehéz helyzetbe kerülhettünk volna...
Az FTC pályáját az előző bejegyzésben említett balhé miatt három meccsre bezárták, így holnap az ETO-meccsen sem lehetnek nézők... Szerencse, hogy nem terveztünk utazást, így a Dreherben szurkolunk, egy-két (ezúttal talán tényleg nem több...:D) sör mellett.
A vasárnapi nyugalmamat csak egy dolog zavarta meg: egész nap nem találtam az mp3-lejátszóm adatkábelét, így félő volt, hogy nem tudom feltölteni... Abban biztos voltam, hogy a munkahelyemen nem hagytam, így azt hittem, elhagytam. De este megtaláltam... A ruhásszekrényben... :)
Tegnap pedig? A címben is említett "elsők napja". Azaz életemben először vettem részt kapusedzésen, jó volt, megmozgatott, élveztem. Aztán meg ugyancsak először voltam az ETO Park élményközpontjában. Hát egyelőre valóban kicsit furcsa, alig van üzlet megnyitva, de ha beindul, jó lesz az... :) Végre nem kell vasárnaponként bebuszoznom a városba egy szem Nemzeti Sportért, és talán lesznek "beülős-beszélgetős" helyek is. De azt a bejáratnál lévő meleg levegőt fújó izét lejjebb állíthatnák, mert szaunában éreztem magam. :)
És megvettem Vujity Tvrtko legújabb könyvét is, a címe a változatosság kedvéért Menekülés a pokolból... Mondanám, hogy tök jó, meg zsír, meg nem lehet letenni, de az első fejezetnél, amiben a Szomáliából "hazahozott" lány történetét meséli, bizony félbe kellett hagynom az olvasást, mert kissé élethűen ír Tvrtko az ott történt borzalmakról...
Ja: tegnap az Árkádban összefutottam egy volt gimis osztálytársammal, és barátnőjével, Renivel. Rajtuk mindig meglepődök. Reni asszem kettővel járt alattunk, de 2000-ben, amikor a Diáknapokon a mi osztályunk állított diákdiri-jelöltet - Mülleer! :) - már egy pár voltak. Azt nem tudom, volt-e ezalatt komolyabb "mosolyszünet", de bárhogy is nézzük, már a tizedik közös évüket tapossák, ami azért nem semmi... :)
Ma semmi extra, viszonylag gyorsan eltelt a nap, jó sok melóm volt.
Holnap ugye meccsnézés, csütörtök okmányiroda, péntek cégesfoci, szombat Zala, utána talán itt Győrben valami...
De a nap hátralévő részében csak punnyadok.
Meg filózok, agyalok...

Nincsenek megjegyzések: