2009. november 24., kedd

Oltás után

Tegnap volt a nagy nap. Megkaptam a H1N1 elleni, és az általános influenza elleni oltást is. Két szuri egyszerre, a két vállamba. Ki lehetett bírni, igazából semmi mellékhatást nem érzek. A bonyodalmat az okozta, hogy még mindig meg vagyok fázva, és így elvileg nem ajánlott az oltás. De én jól érzem magam, közérzetemmel nincs gond, lázas nem vagyok, így bevállaltam a kockázatot. A legegyszerűbb magyarázat az, hogy most az oltás házhoz jött, máskor nem tudom, hogyan kerülnék a közelébe. Meg aztán kell az adrenalin: más qaudozik, krosszmotorozik, én meg megfázva beoltatom magam... :) Oltás után fodrásznál voltam, és szóba került, hogy épp most kaptam meg az injekciókat, az egyik vendég le akarta beszélni a fodrászt, hogy megnyírjon, mert hogy én vírushordozó lettem. Igen, valószínűleg az alatt az egy óra alatt. Biztosan.
Gordiuszi csomó: kicsit furcsa helyzetben vagyok, nem tudom, hogyan fogom megoldani, de nem is agyalok rajta, a megoldás majd jön magától, legalábbis remélem. Pénteken ugyanis lesz ez a szokásos céges foci, amit nagyon szeretek, és nem szívesen hagyom ki. És ugyanakkor lesz a mozgássérült sportolók évzáró vacsorája, amire én is szívesen mennék, de a focit nem szívesen hagynám ki... Pedig az étteremben is lesz pár olyan emberke, akivel ez lenne az évi egy alkalom, amikor találkozhatnánk... Szerintem a focit fogom választani... Hétfőn viszont lesz az évente megrendezett fogyatékos focikupa a Tanítóképző Fősuli tornacsarnokában, ami ráadásul Kiki barátunk emlékére immáron Nagy Krisztián-emléktorna néven zajlik... :( Odda is nagyon szívesen mennék, de... Délután 1-kor kezdődik, és nem akarok olyan korán lelépni melóból... Pedig számítanának rám ott is, csak túl korán lesz... Nem tudom, mit fogok csinálni... :( Amúgy furcsa, de nem nagyon szeretek sorstársaim ellen védeni, mert... Mert kiszámíthatatlanul játszanak. Veszélyesebben... Nem tudom, merre lőnek, mekkorát, felugranak-e, ha eléjük vetődök... Ez persze természetes, benne van a pakliban, csak tény... És mennék oda is szívesen, de most melóból tényleg nem akarok lógni... Majdnem azt írtam, hogy a fogyatékos focistáknak koordinálatlan a mozgásuk... Pff... A koordinálatlan mozgásról és rólam azért tudna mondjuk egy-két lány mesélni, akivel már táncoltam... :D :D :D Amúgy védeni pont úgy szeretek, mint táncolni, csak utóbbit kissé körülményesebb gyakorolni. Több okból is... :)
Zenedoboz: felvettem iwiwre ezt az alkalmazást. Elég fura, mert nagyrészt "nyálas", szerelmes számokat vettem fel... Ha érdekel, az adatlapomon megnézheted őket, de szerintem egy-két muzsikához itt majd még írok magyarázatot... :)
Hmm... Igen, ki szoktam ülni a függőfolyosóra zenét hallgatni. Buli vagy meccs után, tehát "felfokozott" állapotban - és persze ha az idő is jó -, sört is viszek, amúgy csak cigit... És szeretem, mert kikapcsol, lehet "relaxálni", gondolkodni... Ezt csak azért írtam le, mert ilyenkor elég gyakran ilyen "zenedobozos" zenéket hallgatok... :)
Sport: ma 5-ig dolgoztam, de holnap nem húzok rá annyit, mert 5-től ETO-Honvéd MK-visszavágó. Aztán márciusig elbúcsúzunk a stadiontól... Sálat-sapkát bekészítek, de szerintem még bundabugyit is... :D
Van egy nóta. A Die Prinzen együttes Deutschland című száma. Ebben az együttes görbe tükröt tart hazája, Németország elé. A vicces-irónikus dalban van egy olyan rész, hogy"nur eine Kleinigkeit ist hier verkehrt, und zwar, dass Schumacher keinen Mercedes fährt.". Ami kb. azt jelenti, hogy "ebben az országban csak egyvalami nincs a helyén, méghozzá az, hogy Schumacher nem Mercedest vezet." No, ha nem is túl nagy, de minimális esély van rá, hogy ez most megdőljön. Erősen tartja magát ugyanis a pletyka, hogy Schumi a Brawn-utód Mercedesnél Rosberg csapattársa lesz. Én nem nagyon hiszem, hogy elhagyná a Ferrarit, de azért várjuk ki a végét.
Na, ennyi, puszik, pacsik, éljenek a csajok! :)

Nincsenek megjegyzések: