2010. március 9., kedd

Lakógyűltem

A vasárnaphoz még annyit szeretnék hozzáfűzni, hogy ez e-mail-írás elmaradt, inkább MSN-en kommunikáltam az érintettekkel. De ami késik, nem múlik! ;)
Tegnap végre lezártam a kapuskesztyű-mizériát: bementem az OTP-be, és visszautaltam a pénzt az egészségpénztár számlájára, amit aztán vissza fogok kapni utalvány formájában. Mondanám, hogy fogalmam sincs, mire fogom elkölteni, de sajnos szüleim receptjeinek kiváltására pont jó lesz... Aput mondjuk akkor fel kéne vetetnem a kedvezményezettek közé, nehogy megint baj legyen...
A banki átutalást is felírhatom az "először csináltam életemben"-listára. :) Van abban a bankban egy ismerősöm, aki lakáshitelekkel foglalkozik, de persze épp tegnap volt szabin... :/
Ma lakógyűlésen képviseltem a családot, érdekes volt, összesen négyen voltunk. Három kedves öreg néni, meg én. Érdekes volt. :) Ja, azért közben befutott az alsó szomszéd családfő is, vele jól eldumáltunk. Égő nem égő: városrészünk könyvtárában-közösségi házában volt a rendezvény, de fogalmam sem volt róla, hol van, pedig már öt éve itt lakom... Ja, és tőlünk kemény három percnyi sétára van... :/ :D
A napirendi pontok között semmi váratlan nem volt. Éves beszámoló - minden drága, minden sz*r -, a már említett épülő társasház - szopás ezerrel, és kis közösségi cigánykérdésünk: az egyetlen lakók a házban, akik nem tulajdonosok, hanem bérlők, és hát elég érdekes életmódot folytatnak. És ez akkor is zavarna, ha svábok lennének, vagy horvátok...
Aztán hazaérve megírtam iwiwen a szombati buliba a meghívókat! :) Várom már, remélem sokan eljönnek, és mindenki jól fogja érezni magát!
Ami a hét további részét illeti: holnapra egyelőre semmi, csütörtökön lehet, hogy bepütoljuk decemberben elmaradt étterem-vizitünket, pénteken pedig az utolsó előtti céges foci lesz. Sajnálom, hogy lassan vége, remélem, szabadban majd folytatjuk. Ha nem, akkor úszni kéne járni, már asszem eltalálnék a GYÁÉV-ba gyalog, de nem tuti... Vagy a Feketébe! De az meg kacsaúsztató... :)
Szombat bevásárlás, aztán F1 Bahrein-időmérő, ETO-Kecskemét, no meg persze végül, de nem utolsó sorban a buli! :) Vasárnap futam, utána Écs, nemzeti ünnepünkön otthon, este vissza. Ez a terv. Majd még addig remélem írok! :)
Esküszöm, nem akarok senkit ezzel fárasztani, de mint a fényképen is látható, Katrine Lunde Haraldsen olimpiai bajnok kézilabdázó bemutatkozott, és nyártól tényleg három évre Győrbe szerződik! Nyilatkozatában kiemelte, hogy nem a pénz döntött az ETO mellett, de sok jót hallott a csapatról, szurkolóiról, újabb sikereket szeretne elérni új környezetben, egy számára idegen kultúrát megismerve. Én pedig önző módon azért is szurkolok a norvég lánynak, mert ha ő sikeres lesz, akkor nyilván a csapat is, ha emellett jól is érzi magát nálunk, jó hírünket keltheti Skandináviában, és ez az ETO számára eddig - szinte - ismeretlen távlatokat nyithat meg.
Mondjuk most jutott eszembe a hasonlat, hogy fociban a legutóbbi BL-ezüstérmes a Manchester United volt, női kézilabdában pedig a Győri Audi ETO KC! Azért a színvonal az színvonal! :)
Miért nincs kedvem politikáról írni? Mert ku*rvára nincs... "Van véleményem, de nem értek egyet vele!" Majd talán máskor! :)
Most néztem: több, mint egy hónapja nem írt senki kommentet... :(
Ma külön kérésre megborotválkoztam, és írtam egy blogbejegyzést is. Igen jó fej vagyok! :$
Puszik, pacsik, - és így nőnap után egy nappal hatványozottan is - éljenek a csajok! :)

4 megjegyzés:

Névtelen írta...

Sok az az egy hónap :) Szóval szertem hogy mindig őszinte vagy és mert imádod az ETO-t ;) és szerintem politizálni tök felesleges,olcsóbb nem lesz a kenyér, csak te kapsz agyvérzést:)
Zsófi

Gábris írta...

Érdekes, ezeket én is tudom Rólad, és még blogot sem kell írnod hozzá! :)
Politika-témában meg igazad van, de azért néha majd írok ezt-az ezzel kapcsolatban is... :P Puszi

Névtelen írta...

Maximum majd én keltem jó hírét akárkinek vagy akárminek Skanindáviában, bár csak már ott lennénk:D

Gábris írta...

Khm... Ott lennéNK? Menjünk, nem bánom, bár nem szeretem a hideget! :)
Komolyra fordítva a szót:
Meg fogod csinálni, én biztos vagyok benne!
Akkor persze még messzebb leszel... :(
De azért mondjuk egy kézimeccs erejéig meglátogatlak! :P