2010. március 14., vasárnap

Élménybeszámolok

Nem jellemző, hogy buli után frissiben élménybeszámolót írok, de most nincs semmilyen objektív "akadálya", így kivételt teszek. :)
Kezdem rögtön két kisebb kitérővel.
Van egy kolléganőm, akinek még csak a nevét sem tudom, de a reggeli cigiszünetek alatt tök jól el szoktunk beszélgetni. Pont pénteken gondoltam rá, hogy megkérdezem a többiektől, hogy ki is ő, meg egyáltalán... De megelőzött: ő tudakolta meg a többiektől, és be is jelölt iwiw-en. Szeretem az ilyen telepatikus dolgokat. Amúgy nem úúúgy érdekes a csaj, férje van, meg gyermeke is, de tényleg tök jó fej...:)
A pénteki foci ismét nagyon durvára sikeredett, nagyon profin toltuk, meg voltam magunkkal elégedve. Valami hihetetlen módon kifáradtam a végére. :) Jövő héten még egyszer utoljára összegyűlünk így a Győr Arénában, aztán utána valamikor újból szabad tér. De ez nyilván időjárásfüggő.
És el is érkeztem a szombathoz. Reggel bementem egyet a városba, még egy utolsó bevásárlásra, meg Anyunak adtam fel lottót, meg vettem Storyt is... :P Kettesünk lett, úgyhogy megérte. :)
Hazatérve pihengettem, aztán délben az időmérő edzéssel elkezdődött az idei Forma-1-szezon. Elég érdekes évnek nézünk elébe. Szabálymódosítások- a tankolás betiltása, új pontrendszer -, rég nem látott pilótakeringő, Schumi visszatérése, és több új kis csapat indulása teszik színesebbé a száguldó cirkusz idei történéseit. Ne Schumacher, és ne Hamilton legyen a világbajnok, a többi nekem édes mindegy... :)
A F1-után tesómmal és sógornőmmel kaját rendeltünk, Győrszentivánról, 600 forintos kiszállítási díjért... :/ De legalább finom volt... :)
Aztán ETO-meccsre mentünk, a Kecskemét volt az ellenfél. Ezúttal a Sörkert kimaradt, a stadionban kezdtük meg a sörözést, de csak egy pohár erejéig, a második előtt elfagyott a sörcsap. Ugyanis kib*szott hideg volt. :/ Amúgy 1-0-ra nyertünk, a játék ismételten botrányos volt, de stabilan tartjuk 3. helyünket, ha így folytatjuk, senki és semmi nem ment meg minket a nyári Európa Liga-szerepléstől. :)
Aztán még folytatódott az ETO-délután, a Viasaton megnéztük a kézis csajok ljubljanai vendégjátékát, ami a végén döntetlen lett.
Aztán szép lassan elkezdtek gyülekezni az emberkék, fogalmam sincs, mennyi volt a "végleges" létszám, mindenesetre nem voltunk kevesen. :) Nem volt az az "ereszd el a hajam"-feeling, sörözgettünk, volt azért egy két feles-kör is, ezek mellett beszélgettünk, sztorizgattunk, na meg a függőfolyosón dohányoztunk, aminek ugyancsak hangulata volt, főleg ebben a nagy szélben... Ja, és Zeles úrral PlayStationon fociztunk, Franciaország-Magyarország 5-0. :( És komolyan mondom, a magyarokat nem egyszerű irányítani... Visszavágó majd máskor...
Jó kis este volt, remélem, a többiek is ezt gondolják, és lesz folyt. köv. valamikor. :)
És még annyit: úgy látszik, az nálam hagyomány, hogy az általam legjobban várt lány nem jön el... :(
Jó lett volna a nap végére még egy kis táncitánci, de hajnali 2-kor kísértem le az utolsó vendégeket, így akkor már nem volt kedvem továbbvonulni.
Így viszont kialudtam magam, és tudtam mesélni nektek, ez a Play-ből 5 körül hazaesve nem sikerülhetett volna... :( :)
Most még azért ébredezni kell, majd délután Forma-1, utána pedig valamikor hazamegyek Écsre, kihasználom a hosszú hétvégét, és majd holnap valamikor délután leszek újra Győrben, a térképen, meg online.
Ha már online: tesóm megkérdezte, miért nem próbálkozom meg az internetes társkereséssel. Idegenkedek tőle, nincs kedvem hozzá. Nem én lennék az első pasi a Földön, aki egyedül öregszik meg. Nem kellemes opció, de túlélhető.
Puszik, pacsik, éljenek a csajok!

Nincsenek megjegyzések: