2010. március 23., kedd

Idéz(get)ek

Három idézet, az élet más-más területéről, amik "megmaradtak bennem" az utóbbi napokban.
Megérkezett a lakógyűlés határozatait rögzítő jegyzőkönyv. Ebben szerepel az alábbi, teljesen hivatalos mondat:
"...Amennyiben a közgyűlés valamelyik határozata a kisebbség jogos érdekeinek lényeges sérelmével jár..."
Na ja, mindenki érti, mit akar ez jelenteni, de az alattunk lakó roma bérlőket eszembe juttatva azért megmosolyogtató, na...! :)
A második idézet pedig a Győri Audi ETO KC vasárnapi BL-ellenfelének, a német HC Leipzignek a honlapjáról, a meccset beharangozó cikkből származik:
"...in einer Halle wie Györ, dass ist eine sehr große Herausforderung, denn das ist die lauteste Halle im Handball der Frauen, die es gibt. Dies wird für alle ein Erlebnis."
Heine Jensen, a csapat edzője nyilatkozta a fentieket, magyar fordításban kb.: ".. egy ilyen csarnokban, mint Győrben, ez egy nagy kihívás, mert női kézilabdában ez a létező leghangosabb. Ez mindannyiunk számára nagy élmény lesz." Azért jól esik ilyet olvasni egy német csapat honlapján egy magamfajta ETO-drukkernek . :) A vége gála, 30-19 ide, szép volt, csajok! :)
Az utolsó pedig? Anyuval ugye nem lakunk egy fedél alatt, de azért rendszeresen beszélünk telefonon, általában reggel munkakezdés után, és este a Barátok közt szünetében. Na, és tegnap délelőtt kedves édesanyám így búcsúzott el:
"Pusziltatlak azzal, akit a legjobban szeretnél!"
Hogy hol hall ilyeneket? Mindenesetre aranyos, nem? :)
Egyébként ismét pörögnek a napok, tegnap délután Katánál voltam beszélgetni, aztán egy kissé váratlan dolog történt, ami most úgymond elég gáz, de hosszabb távon remélhetőleg mindenkinek jó lesz. Mármint mindenkinek, aki számít! Oké, tudom, hogy rébuszokban beszélek, de sajnos mindent azért nem írhatok le...
A mai napnak vége, kicsit tavaszi szétszórt hangulatban voltam, mi tagadás, járt is az agyam rendesen... Volt egy reklamáció, amit két helyesbítéssel, harmadik nekifutásra küldtem el... :/ Jaaj, ez azért nagyon gáz... :)
Csütörtökön aztán ugye egy nap szabi, doki, meg önkormányzat, és lehet, hogy a mozgássérültek irodájába is bemegyek. Péntekre pedig csak felpörgök még egyet így a hét végére... :)
Jajj, ha már idézgettem: szombaton Hollóban, téli paralimpia ment a tévében, akkor éppen egy jégkorongmeccs. Katám megszólal: "rokihoki...." Jáááj, ez fááájt de nagyoon! :D :D :D
Na, jók legyetek! :)
Puszik, pacsik, éljenek a csajok!

Nincsenek megjegyzések: