2009. április 30., csütörtök

Ökör iszik magában- KETTŐ HÉTIG !:)


Na igen. Tehát kedden este sportos napot tartottam. Hideg sörike mellett megszállt az ihlet, és sütöttem popcornt a mikróban. Ilyesmire még soha nem vetemedtem, de szerencsére a leírás értelmes volt, így jól sikerült a nasi! :)
A meccsekről: hokiban sajnos kikaptunk a fehéroroszoktól, az alsóházban folytatjuk. Mivel a németek is, és ők a jövő évi vébé házigazdái, így nem eshetnek ki: baromi nehéz dolgunk lesz. De nem féltem a srácokat, odateszik magukat, és meglátjuk, hogy ez mire lesz elég.
Utána jött a ZTE-ETO... Huh, ha ott lettem volna a helyszínen, azt mondanám, életem meccse volt. Így csak azt mondhatom, hogy fantasztikus mérkőzést játszott a két gárda, egyedül voltam itthon, és mégis ordibáltam a tévé előtt, mint egy félőrült. :) Ilyen a 3-1-es magyar-olasz óta nem esett meg velem! :) Ja! Amúgy félidőben a Zete még 2-1-re vezetett, a de a meccset pazar-hihetetlen-megismételhetetlen második félidőt produkálva 7-2-re (!!!) az ETO nyerte. A góllövőlistát vezető Bajzát triplázott, a képen látható, pályafutását éppen Egerszegen kezdő Józsi Gyuri két gólt szerzett! Óriási meccs volt, most is az megy a háttérben, veszem a Revitáról videóra! :P
A napot a Barca-Chelsea zárta, 0-0 lett, de nem nagyon kötött le, még az ETO-meccs hatása alatt voltam. Ez is ritka egy NB1-BL összevetésben! :)
Tegnap pedig a munkahelyi fejtágítón Győrött (ő így mondja, pff..:D) tartozkodó Sipi barátommal sörözgettünk a Hollóban. Egy jó tanács: sörözés előtt ne egyél sajtos-tejfölös lángost! Az egyszerűen valami borzalmas reggelt eredményezett... :( :)
Körvonalazódik a jövő évi fociközvetítések rendje. A hírek szerint az NB1-es meccseket a Duna TV mellett az RTL Klub (továbbá partnerei, a Sport Klub, és a Cool TV) fogja közvetíteni. A fő meccs szombaton 11.00 körül, a Forma-1 időmérő előtt lesz... Így ugrik egy csomó hangulatos, villanyfényes meccs, ha ETO-meccset ad a tévé, akkor pedig nem érek haza az időmérőre. Pazar kilátások, és ehhez még társul "Jó ebédhez bu*i Léderer Ákos", mint várható állandó riporter. Az az ember úgy idegesít, ahogy van. Ja, a Sport Klub nem is fogható nálunk, a Cool is csak korlátozottan. Pazar! :)
A BL-elosztás ha lehet még morbidabb: TV2 és DigiTV! Előbbinek per pillanat állandó sportszerkesztősége sincs, utóbbi csatorna pedig még nem is létezik (!!!)... Mi lesz itt, te jó ég...?!
És mi lesz Veszprémben, a női kézilabda BL-döntőjében? Azt persze még nem tudni, annyi biztos, hogy OTT LESZÜNK! Valami isteni csoda folytán sikerült jegyet szerezni! Ezúton is köszönöm az érintetteknek! :)
Viszont a jegymizériáért nagy kár... Alaposan ki kell tennünk magunkért szurkolásban, a hírek szerint sok öltönyös sznob lesz a csarnokban, akik talán azt sem tudják, ki az a Vérten Orsi... :/
De nincs mit tenni, pozitívan kell hozzáállni a dolgokhoz: szurkolni a győri színekért. Veszprémben is!








Nincsenek megjegyzések: