2009. április 23., csütörtök

Kettőből kettő

Mármint elődöntőből döntő. Május az ETO hónapja lehet! :) A női kézilabdacsapatunkról már írtam: a Hypot legyőzve döntősök a lányok, a korábban Győrben is megfordult Kovacsicz Móni csapata, a Viborg az ellenfél.
A focisták pedig haladnak a kitűzött cél, a Magyar Kupa-győzelem felé. A döntőbe jutás már megvan- 1984 után először. :)
A pesti, MTK elleni visszavágón sikerült ott lennünk. És hát amit előzőleg írtam, sajnos nem jött össze: nem úsztuk meg kapott gól nélkül. 2-2 lett a vége, így 4-3-as összesítéssel mentünk tovább.
Az idegenbeli meccseknek különleges hangulatuk van: elutazunk jó messzire, buszon éneklünk-sörözgetünk, és a stadionba érve bíztatjuk csapatunkat, végig, 90 percen át, a csapat '12. embereként'. A Nemzeti Sport szerint 300-an mentünk Győrőbl, ami korrektnak is tűnik, de az össznézőszám (800) valahogy sántít: kizárt dolog, hogy 500 MTK-s lett volna a nézőtéren. Ott voltak viszont a biztonságiak, akik egy Nyilasi Tibortól autogramot kérő szurkolóval keménykedtek, de szerencsére Nyíl lejött, és megnyugtatta a kedélyeket. Nagyot nőtt a szememben...:)
A meccs maga... Hát nem játszottunk olyan húú de jól, de az MTK-nál mindenképpen jobban megérdemeltük a továbbjutást, Starek 11-esénél mondjuk nem mertem odanézni. :)
Következik tehát a Honvéd elleni kupadöntő, Tarsoly Csaba elnök-tulajunknak köszönhetően teljesen ingyen...:)
Jaj és a meccs mellett persze a buszút is hangulatosra sikeredett, szegény buszsofőrt jó páran idegelték, az elfogyasztott sör hatására odafelé két extra pihenőt kellett beiktatni. A hazaút már nyugisabban telt, megbeszéltük a meccs fejleményeit, pihentünk, és én pl Meki-kaját majszoltam-ásványvízzel...

A májusi program tehát:

május 9.: Viborg-Győri Audi ETO KC (BL-döntő)
május 16.: Győri Audi ETO KC-Viborg (Veszprémben, kb. 5000 néző előtt!) (BL-döntő)
május 20.: Győri ETO FC- Budapest-Honvéd (MK-döntő)
május 27.: Budapest-Honvéd-Győri ETO FC (MK-döntő)
A vastag betűs eseményeken ott leszek, ha minden jól megy...:)
MERT: CSAK AZ ETO!

Nincsenek megjegyzések: