2010. augusztus 6., péntek

Origami

Keddi bejegyzésem elkövetése után kicsit furcsán alakult a nap. Először is úgy volt, hogy aznap este 8-ig egész Győr területén nem lesz melegvíz, én olyan 6 körül már tudtam zuhanyozni. Cserébe viszont elszállt a net: se kép, se hang órákon keresztül...
Vacsora után pedig megfájdult a hasam... De annyira, hogy még másnap reggel is azt hittem, nem fogok tudni bemenni dolgozni. Aztán a kávé szerencsére csodát tett, összekapartam magam, onnantól minden rendben volt.
---
Még mindig jár az agyam a wellness-utalványon. Hatezret befizetek, visszakapom utalványban, nagy ügy. De egyrészt visszaélt vele az a nő, az ő faszsága miatt szaladgálhatunk megint plusz köröket. Úgy is elkölthetné azt a szart, hogy olyan dolgokra használja fel, ami belefér a felhasználási körbe, és akkor nem szopnék miatta... Meg aztán minősíthetetlen hangon beszélt Anyámmal, ami a legfőbb oka annak, hogy bemegyek hozzá elbeszélgetni vele, és megpendítek egy esetleges feljelentést...
---
Ez már tiszta Amerika, ami ebben az országban zajlik. Két hét alatt itt a második rendőrgyilkosság, ezúttal szinte kivégzés-szerűen... Az már csak hab a tortán, hogy a hírek szerint egy melegpár viharos kapcsolata ért imígyen végen... És egy egyetemista fiú élete, aki rosszkor volt rossz helyen... :(
Dunaújvárosban pedig egy tanárnő késelte meg a hozzá látogatóba érkező egykori szerelmét: egy lányt.... Hát vazz...
---
Alattunk lakó cigány polgártársaink mosnak az egész pereputtyukra. A múltkor jött egy nő összeszedni a gönceit. Valamelyik még nem száradt meg, kérte, hogy azt még hagyják kint az udvaron. Erre a nagydarab roma néni felhívta a figyelmét, hogy ő ezt nem tenné, mert "itt lopnak!" (!!!!). Én fent cigiztem a függőfolyosón, de el kellett nyomnom, mert elkezdtem szakadni a röhögéstől... :D :D :D :D
---
Szerdán kiesett a Loki a BL-ből. 3-1-es vereség Bázelben, teljesen reménytelen, kiábrándító játékkal.
Tegnap pedig? Montpellier-Győri ETO FC. A Digisport adta, így eleinte nem tudtam nézni. Neten követtem, a hírportálokat frissítgetve. Aztán valaki betett egy linket, amire rákattintva a francia sporttévé adásán tudtam nézni élőben a meccset. Közben Fannival MSN-eztem. Eleinte röhögött rajtam, szívesen megnézett volna, ahogy izgulok. :) Egyébként mindenképpen jó volt, hogy irkáltunk közben. Például így nem tomboltam-ordibáltam a 11-es-párbaj alatt, hanem a holtidőben írtam neki az eredményt. És továbbjutottunk! Az első félidő végétől emberhátrányban játszva, a francia bajnokság ötödik helyezettjének otthonában nyerve, a 11-es párbaj izgalmait túlélve továbbjutottunk. Őszintén szólva meglepett az eredmény, nem nagyon bíztam benne, de rám cáfoltak a fiúk. Ilyen taktikusan, agresszíven és okosan focizó magyar klubcsapatot már nagyon rég láttam... Na igen, tegnap este óta kurvára nem érdekel, hogy kevés magyar van a csapatban, ehhez a sikerhez a külföldi játékosaink által hozzáadott mentalitás is kellett.
És jó volt győrinek lenni a neten is, klubszínektől függetlenül szurkolt nekünk vidis, zetés, újpesti, fradista: hatalmas élmény volt... :)
Olyan fél 2 táján keveredtem ágyba, 1-2 sör mellett még olvasgattam fórumokat, és emésztgettem a végeredményt. A következő ellenfél a horvát Dinamo Zagreb. Nem féltem a srácokat, bizonyították, hogy nem létezik lehetetlen, csak oda kell tenni magunkat. :)
Na, az tényleg életem egyik legemlékezetesebb estéje volt. Egy origami... :D
---
Holnap reggel megyek csak Écsre. Mennék ma is, csak épp a mai Nemzeti Sportban csak a rendes játékidő végéig van benne az ETO, a folytatás holnap... :)
Jaj gyerekek! Tegnap olyan milánói sertésbordát ebédeltem! :) Annyira jól laktam, hogy vacsira elég volt két banán, meg egy zacskó chips! :)
Holnap tehát go Écs, aztán délután vissza, pörifőzés, meg élőzene a Jerevánban. Kíváncsian várom.
A hitelszerződést pedig elvileg jövő héten aláírom, két héten belül számlán lehet a zsé, és lesz egy lakásom...
Zsír. :)
Puszik, pacsik, éljenek a csajok! ;)

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

ezek az alsószomszédok...váháháháháháááááá:D:D:D:D:D:D

Gábris írta...

:)
És most néztem, hogy a slusszpoént le sem írtam... :(