2010. augusztus 9., hétfő

Exkuzálós-bulis-emlékezős-vállveregetős-sportos

Különböző okokból előző bejegyzésem három pontja kapcsán is exkuzálnom kell magamat. Lássuk szépen sorban!
- meleg víz: más lehet, hogy átírná azt a részt, vagy törölné, esetleg abban bízik, hogy azok, akik lakáskörülményeivel tisztában vannak, átsiklanak felette. Én vállalom: néha bizony szórakozott balf*sz vagyok. Szóval: a melegvíz-korlátozás csak a távfűtéses lakásokra vonatkozott természetesen, nekem pedig bojlerem van! :)
- rendőrgyilkosság: még azért a GosziBlog messze van attól, hogy tömegek olvassák. Ennek ellenére én elnézést kérek, ha bárkinek az érzékenységét megbántottam. Három ember meghalt, ez a szomorú lényeg, a teljes igazságot pedig talán soha nem fogjuk megtudni...
- origami: azaz orgazmus, a Szex és New York után szabadon. Azt írtam, hogy valami hasonló érzés kerített hatalmába... Hm... Talán nem a legmegfelelőbb kifejezés, mert sírtam-bőgtem a meccs után, hatalmas-magával ragadó érzés kerített hatalmába. Amúgy érdekes, de olimpiai aranyainkat általában megkönnyezem, emellett a tévé előtt együtt sírtam a tévé előtt 2000 nyarát Rubens Barrichelloval, aki akkor Ferrarival megnyerte a Német Nagydíjat, és hat évvel Senna halála után újra szólt Forma-1-es díjkiosztón a brazil himnusz. Jah, hát ilyen dolgok ezek...
---
Visszatérve a naptári sorrendre. Szombat reggel kimentem Écsre, kiírtam DVD-re az idei Magyar Nagydíjat. Úgy volt, hogy kint maradok, de sikerült elérnem Katát, és behívott, hogy lesz buli, menjek be.
Anyu szerencsére behozott. Először a Jerevánban voltunk, élő mulatós-rutyutyus zene volt, nekem tetszett... :) Megint rámcsodálkoztak páran, hogy kisántikáltam a tánctérre, majd táncoltam egyet Katával. De hát ez vele jár. :)
Picit furcsa volt a hangulat, mert Katáék a héten egy fiatalon elhunyt barátnőjük temetésén voltak, és rengeteget beszélgettünk a lányról, meg úgy a halálról általában... :(
Én maradtam volna még, de a fiatalok sajna megunták a zenét... Így átmentünk a Bridgébe. Nem vagyok teljesen tisztában a felosztásával, lehet, hogy hülyeséget írok, de a grátisz részen kevesen voltak, fizetni meg nem volt kedvünk.
Ezért továbbálltunk a Zátonyba. Ott meg nagyon kevesen voltak.
Megint sikerült "szakmai szemmel" hallgattam a zenét: miket játszik a DJ, megvan-e az a szám, az a változat. Így a vasárnap zenekeresgéléssel indult. :P Ja, és adtam magamnak egy szóbeli vállveregetést. Eszembe jutott már többször, hogy a Stereo Love után egy merész váltással esetleg jöhetne a Tu est fotue:

És jött is. :) Az más kérdés, hogy elég gyorsan le is keverték, mert már harmadszorra kellett menni a We no speak americano-nak. De otthonülő hülyegyerekként, zenék iránt érdeklődő lelkes amatőrként azért tetszett ez a poén.
Aztán hazafelé indulva még belefutottunk egy vígjátékba illő igazoltatásba. Erről inkább nem mesélnék, esetleg csak privátban. Hoztuk a formát, annyi szent. De senkit nem állítottak elő, sofőrünk természetesen tök józan volt, mégis sikerült tesztelnünk akaratunkon kívül is a derék biztos urak ingerküszöbét. :)
A Zátonyban utoljára már csak egy Borsodi Friss-et ittam. Emiatt, és az átélt izgalmak hatására teljesen kijózanodtam, és hazaérve az NB1-es meccsek összefoglalóit olvasva még két sört megittam... :)
Reggel nem voltam másnapos, pihenéssel telt a nap, döglöttem, tévéztem, Sportért mentem, kaját rendeltem...
Este pedig ETO-Siófok,előtte Sörkert. A 3.000-es nézőszámnál többet vártam, az 1-0-ás végeredménynél nem. Megünnepeltük a fiúkat, akik érthetően elég fáradtak voltak. Az is ritka, hogy kettős emberelőnyben fejeztük be a meccset, és én mégis elégedetlen voltam a bíróval... :)
Aztán este még net, meg Anyunak néztünk csütörtökre vonatot, mert megy három hétre szanatóriumba... Pff... Ez szar időszak lesz, se Anyu, se tesómék... Na, mindegy, majd valami lesz... Egyszer-egyszer azért jó lenne Anyuhoz elnézni Sopronba.
A hétre konkrétum nincs, az idegenbeli ETO-meccs ismét tévés, a bankból is hívhatnak, fordítanom is kéne... Meg F1-es DVD-kért is jönnek majd.
Na, de majd alakul ez is, mint minden. Meg ami mégsem...
Puszik, pacsik, éljenek a csajok! :)

Nincsenek megjegyzések: