2010. augusztus 25., szerda

Balfék- de tényleg

Már kezd elegem lenni ezekből a saját hülyeségeimből. Mindig történnie kell valami apró hülyeségnek, ami miatt aztán futhatom a plusz köröket, és/vagy jól felidegesítem magam.
Vasárnap este elindultam a meccs előtt a Sörkertbe. Még itthon egy határozott mozdulattal kipakoltam a zsebemből az igazolványtartómat, mondván, úgysem lesz rá szükség. Már a Stadionnál jártam, megálltam picit nézelődni a gokartversenynél, majd indultam tovább, előttem két rendőr sétált. Mentem mögöttük, és még eszembe is jutott, hogy most jó lenne, ha nem igazoltatnának, mert a személyim otthon maradt. Megyek még kb. 2 percig így mögöttük, amikor... Amikor egy homlokcsapás, egy hangos "Húúb*sszameg!"... Mert ugye az ETO-bérletet is az igazolványtartómban tartom... Rendőrök csodálkozva megfordulnak, persze én is, mentem haza a papírokért... Ez kb. 20 perc plusszot jelentett, túléltem, de akkor is idegesítő... :@
Maga a motorverseny egyébként tök jó volt, sajnálom, hogy csak ilyen keveset láttam belőle... Hihetetlen, hogy jogsim sincs, az autókhoz/motorokhoz sem értek, de a benzin és az aszfaltba égett gumi ILLATA az egyik legjobb a világon... Sőt, ebben a közegben még az is belefér, ha egy picsagatyás bombázó helyett a mellette sétáló pasiját vettem szemügyre: az overalljáról próbáltam meg leolvasni a nevét. :)
Az MTK ellen 1-1 lett a végeredmény, szerintem egészen jól játszottunk, amit az is bizonyít, hogy a csapat ritkán vonul hazai pontvesztés után taps közepette az öltözőbe.
Tesómék is kint voltak a meccsen, utána jó bratyó módjára egy sört is bontott nekem, nehogy baj érjen. :)
Hétfőn nem történt semmi különös, megírtam az APEH-nak az illeték-részletfizetésre vonatkozó kérvényt, amit a joghallgató Rékával lektoráltattam, kinyomtattam, és ma adtam fel.
Tegnap se lett volna semmi különleges, de aztán hazaérve elkövettem azt a bravúrt, hogy beletörtem a kulcsot a levélszekrényembe... :@ És ma, amikor egy kollégának megmutattam a törött kulcsot, letörtem az övtáskám cipzárját is... :@ Kész... :(
Mivel teljesen hülye vagyok az ilyen szerelős dolgokhoz, felhívtam a közös képviselőnket, aki megadta egy lakatos számát. Aki ma fél 5-re ígérkezett. Most 16.57 van, ergó a lakatos sehol. Egyébként azért vagyok így besózva, mert a banktól várok levelet a lakáshitel miatt, és lehetőleg nem szeretném a szekrényt feltörni....
Ma reggel 8-ra üzemorvoshoz kellett menni, de felkeltem rendesen 5-kor, lementem boltba, hazahoztam a cuccot, és csak olyan 7 körül indultam el a vizsgálatra. Vizeletmintát is kellett produkálni, ezért ott helyben megittam egy fél literes vizet, így sikerült mintát produkálni. A pontok között megint egyszer nem találtam meg a számot, szóval továbbra is lehet, hogy színvak vagyok... :@ Pedig szerintem nem... :)
Jobb szemmel alig láttam valamit, ballal meg szinte mindent. Egyébként napok óta fájt a szemem, a szakvélemények a kezdődő allergia és a kötőhártya-gyulladás között ingadoztak. Persze mire a dokihoz értem, már javult a helyzet, így nem említettem meg neki eme bajomat.
A sebemet viszont átkötötték, nagyon rendesek voltak. Pénteken varratszedés, állítólag szépen javulok.
Holnap Árkádba kéne mennem meló után, jó cipőt nézni occsóér'. Ezt a mostanit meg megragasztani pillanatragasztóval.
Tervezem a hétvégét, jelen állás szerint péntek este megyek Écsre, szombat reggel vissza, majd irány Sopron. Az esti buli? Hóvége is van, szerintem fáradt is leszek, eléggé instabil is vagyok most idegileg, lehet, hogy az lenne a legjobb, ha itthon tévéznék-olvasgatnék, valahogy csak eltelne az este.
Arról nem is beszélve, hogy olyan emberről tudok, aki nem díjazná túlzottan a jelenlétemet, de olyasvalakit nehezen tudok elképzelni, akinek olyan húúdejajdenagyon hiányoznék.
De majd meglátjuk, még nagyon nem tudom...
Azt hiszem, ennyi voltam mára.
Puszik, pacsik, éljenek a csajok!

Nincsenek megjegyzések: