2010. augusztus 12., csütörtök

Beers & girls

2003 nyarán történt. Tesómat kikísértem akkori svájci munkahelyére. Egy vasárnapot átaludtunk, egyedül a Forma-1-re keltünk fel, plusz megnéztük Roger Federer első wimbledoni győzelmét. Vágod, ugye? Svájcban néztük. Ez ám a feeling. Aztán tesóm elment éjszakára dolgozni, én meg zuhanyoztam, és ledöglöttem a tévé elé. De egyik magyar kolléganője becsengetett, hogy menjek át hozzá egy-két sör mellett beszélgetni. Nehezen álltam rá, fáradt is voltam, a sört sem szerettem... Hajnalig beszélgettünk, és akkor valami megváltozott... :)
Aki ezt a blogot rendszeresen olvassa, annak bizonnyal meglepő, de az első elfogyasztott doboz sörömet jó másfél évvel megelőzi az első csók. 22, illetőleg 20 éves voltam... Pff... De gáz számok... :D
---
Jövő héten hétfőn megyek aláírni a lakáshitelt, meg közjegyzőzök. Utána már csak pár nap, és... Fura... Tudom, hogy csak szavak, de haza Écsre megyek. Ha ide jövök, akkor a lakásba, Győrbe/Gyárvárosba jövök. Fura, nem áll rá a nyelvem, pedig szeretek itt lenni...
Most mondjuk fura, mert tesómék Ausztriában, Anyu meg három hétig Sopronban... Ami még akkor is furcsa, ha amúgy is max. heti 1-2 alkalommal találkozunk. Meg azért Écsre és illenék hazanézni Apuhoz. Látjátok: most például tényleg kurvára egyedül érzem magam.
---
Szasa Stevanovic, a Győri ETO FC kapusa a tavalyi bajnokságban 28 meccsen 16 gólt kapott. Átlagban ez meccsenként 0,57-et jelent, ami immáron minden idők legjobb magyarországi kapusteljesítménye az NB1-ben. Gratulálok, Szasa! :)
Gratulált az eddigi rekorder, a ferencvárosi Géczi István is, de azért megjegyezte, hogy az ő idejében sokkal jobb csatárok futkároztak a magyar pályákon, mint manapság.
1. erről minden bizonnyal Szasa tehet.
2. Hatalmas nagy újdonságot mondott Pista bá'.
Főleg a tegnapi angol-magyart látva...
---
Jaj! Drága jó édesanyám de kedvesen beégetett... :D Anyu tegnap még meglátogatott egyet, aztán segítettem neki lehurcolkodni a kocsihoz. Eljött mellettünk Niki óvónéni, alsó szomszéd. Nyilván nem "abból" a bizonyos családból. Megdícsértem a pólóját, olyan volt rajta, amilyen a képen is látható. A Renault F1-es csapatának tavalyi "egyenruhája". Anyu meg aszongya nevetve: "Juj, Öcsi, de pofátlan vagy!" :) Öcsi lennék ugye én- családilag. Anyám pedig arra gondolhatott, hogy én Nikinek a póló által valóban kihangsúlyozott figyelemreméltó domborulataira teszek ártatlan utalást, pedig Isten látja lelkem, akkor hirtelen tényleg a pólóra gondoltam. :) Pirultam picit szerintem, de nevettünk a szitun mindhárman... :)
---
Holnap pénteeek! :) Este Vasas-ETO-t nézek tévében, Sport M, digidoboz, sör. Hétvégén fordítás-melót csinálni kell, lehet kiugrok Écsre is, más program még nincs. Sopronba majd hosszú hétvégén megyek egy napot.
Hétfőn pedig szabi: bank, közjegyző, posta, meg lehet ügyvéd is, tanácsot kérek egészségkártya-ügyben. Nagyon izgalmas szabadnapokat tudok produkálni magamnak mostanában... :)
Puszik, pacsik éljenek a csajok! :)

Nincsenek megjegyzések: