2010. augusztus 29., vasárnap

Mégsem meg mégis

Pénteken délután Katáék értem jöttek, és kocsival mentünk az Árkádba cipőt venni. Még szerencse, mert átaludtam volna az egész délutánt, ha nem csörögtek volna rám. :) Elég nehezen találtam magamnak megfelelő lábbelit, mindegyiken furcsállottam valamit. Kata barátja aztán mondta, hogy a talpát ne furcsálljam, mert a réginek gyakorlatilag nem volt, annyira elkopott. Aztán tényleg egy elég jót választottam, még a tánctéren is működik. :)
Visszatérve aztán robbant a bomba: pont az előző bejegyzésben említettem, hogy a Debrecen az ETO-val ellentétben bejutott az Európa Liga csoportkörébe. A sorsoláson Fortuna a holland PSV Eindhovent, az olasz Sampdoriát - azaz Dzsudzsák, illetve Koman csapatát -, valamint az ukrán Harkiv-ot sodorta a Loki útjába. Majd kiderült, hogy a magyar csapatot kizárhatják a sorozatból, ugyanis a bulgáriai meccs 90. percében időhúzó csereként Máté Péter személyében olyan játékos lépett pályára, akit az illetékesek elfelejtettek (!) benevezni a sorozatba.
Hihetetlen amatörizmus. Egy többszörös bajnokcsapat, amely stabil BL-szereplő szeretne lenni, de képtelen egy normális saját stadiont építeni, a nagy európai bundaügyben is az UEFA látókörébe került, és akkor ilyen példátlan baromságot csinálnak. Nagy valószínűség szerint a kizárást megúszhatják, de ez azért tényleg hallatlan. Nem lennék most a lokisták helyében.
Este pedig terveztem, hogy kimegyek Écsre, de ekkora szélben-esőben semmi kedvem nem volt hozzá, és visszafordultam. Ez a mégsem.
Rendeltem egy pizzát, tévéztem, olvastam, eltelt az este.
Szombaton az orvosi utasításnak megfelelően levehettem a kötést. Már reggel megejtettem, és utána fejest ugrottam a kádba, nagyon jól esett. :)
Utána Sopronba indultam Anyuhoz. Kicsit a szanatóriumban beszélgettünk, aztán ismét elmentünk a múltkori kisvendéglőbe. Ezúttal marhapörköltet ettem nokedlival, házi csalamádéval, és gesztenyepürét. Jól is laktam, finom is volt... :)
Ezután a buszmegállóhoz sétáltunk, a múlt hetinél eggyel előbbi busszal jöttem haza. Nem kizárt, hogy láttam Renit a barátjával kutyát sétáltatni... Mármint a megállóból... :)
Anyu amúgy csütörtökön jöhet haza.
Este hat előtt már itthon voltam. Neteztem, lemostam magamról az út porát, zoknit válogattam... És soros napi balfaszságként tüsszentés közben eltörtem egy fiókot... :@ Komolyan mondom, amilyen hülyeségeket csinálok mostanában, az sem volt kizárható, hogy beesek a vonat alá. Mondjuk valószínűleg nem is lettem volna olyan hú de nagy veszteség...
Este aztán mégis mentem bulizni. A Pirate-ban ünnepeltük az egyik csajszi születésnapját. Beszélgetés, táncitánci, kis pezsgő... Az egy sörből meg lett három.
Leadták a drótot, hogy a társaságban lesz két szingli csaj, de nem hangolódtam egyikükkel sem egy hullámhosszra...
Tesóméktól meg jött a hír, hogy megkapták a pénzt a banktól, így hamarosan papíron lakástulajdonos leszek. :) És ezzel meg is volt az este kb. egyetlen pozitívuma...
Egy körül már itthon voltam, még volt levezető sör-cigi-zene kombó.
Ma? Benzinkút megvolt, most majd kajarendelés következik: milánói sertésborda. Isteni... :P
Utána Forma-1 Belgium (Barrichello 300. futama), este Barca-meccs, és egy jónak ígérkező Loki-Vidi.
És el is telt a hétvége...
Ennyiii.
Puszik, pacsik, éljenek a csajok!

Nincsenek megjegyzések: