2010. augusztus 3., kedd

Már megint

Hm...
Az a bizonyos lány állítólag nem Gergő barátnője volt, csak egy ismerőse. Meg lettem szívatva... Amúgy a többi stimmel. :)
F1: nem semmi volt a Magyar Nagydíj, ismét volt pár emlékezetes momentum, nem volt unalmas futam. Vettel hibája, a Renault- és Mercedes-szerelők bakija, Schumi és Rubinho párbaja mind-mind olyan esemény, amit szerintem még sokáig emlegetni fogunk. Főleg úgy, hogy most négy hét szünet következik. A győztest amúgy Mark Webbernek hívják.
Az Újpest-ETO pedig 0-0 lett, nem voltunk rosszak, és ismét bejátszott egy kezezésért meg nem adott teljesen jogos 11-es...
Tesómék is befutottak a Ringről, meséltek sokat, mutattak autogramokat, és megvan a Kubica-sapka is, nagyon menő... :)
Tegnap meg újra voltam dolgozni. Igen, kurva nehéz volt hajnali 5-kor felkelni, alig bírtam összekaparni magam! :)
Aztán meg mégiscsak jó volt újra menni, bizony sok emberke hiányzott már...
Elég gyorsan jött a "mélyvíz", kb. 40 feldolgozandó mail, hó végi statisztikák, stb. Fél 7-től olyan háromnegyed 4-ig bent is voltam melóban.
Aztán hazajöttem. Tesóm még itt volt, dumáltunk kicsit, kávéztunk egyet. Most volt a tévében, hogy napi négy kávé még elmegy, afölött már függőség veszélye áll fent. Nos, akkor én határeset vagyok.
Más.
Meséltem már, hogy nálam az a szitu, hogy ha sínen vannak a dolgok, és épp jól érzem magam a bőrömben, akkor szinte mindig történik valami, ami odabasz a rendszernek.
Nos... Kaptam az egészségpénztáramtól egy levelet, hogy július 6-án kedden (!!!) egy Komló környéki wellnesshotel szolgáltatásait vettem jogosulatlanul igénybe. (nem támogatott szolgáltatások, úgy mint: Hasábburgonyát ettem uborkával, sört ittam, és törölközőt béreltem...)
Én persze aznap Győrben voltam, melóztam, aztán német, majd este foci VB egy itteni kocsmában. Egyetlen kedvezményezettem, Anyu sem csapott egy görbe délutánt ott a Mecsek táján. Ja, és kajához soha nem iszom sört. Csak utána. :)
Hatezer forintot kell visszafizetnem. Persze felhívtam a pénztár központját. Meglepve hallottam, hogy Anyu kéthavi 24 ezer forint értékű tornabérlete nincs regisztrálva. Felhívta Anyu a konditermet, az utalványok "elkeveredtek" (!!!), és különben is, hagyjuk őket békén, örüljünk, hogy elfogadták- bejegyzett elfogadóhelyként, ja... :@ A kezelési költséget megspórolandó, az utalványokat kivették, minden valószínűség szerint további felhasználásra. Ami persze bűncselekmény, fel is jelenthetném őket, a kérdés, hogy ér-e annyit az egész. A főnökasszony 17-éig szabin van, akkor azért valamikor bemegyek elbeszélgetni vele. És kíváncsian várom, mit vesznek még ezzel a szarral...
Nem szoktam öncélúan káromkodni, és tényleg bocs, de a picsába már, mintha nem lenne enélkül a faszság nélkül is meg a magam baja... :@
Egyébként pedig hiánypótlás után, de úgy néz ki, megkaptam a lakáshitelt. Lesz egy lakásom. :) Csak aztán nehogy arcomra fagyjon a mosoly. Nem, nem fog. :)
Holnap tehát hiánypótlás. Csütörtökön valahol meg kéne nézni a Montpellier-ETO-t, péntek Écs, szombat vissza, élőzene lesz a Jerevánban. Vasárnap meg ETO-Siófok. Nem lesz unalmas a hét, annyi szent! :)
Puszik, pacsik, éljenek a csajok!
És Hajrá, svéd postagalambok! ;)



Nincsenek megjegyzések: