2009. május 4., hétfő

Puncikupak


Annak idején fősuli-koleszban döbbenten láttam, hogy erőteljes jobboldali nézeteket valló szobatársam Népszabadságot, és Népszavát olvas. Értetlenkedésemre azt a magyarázatot adta, hogy úgy ismerhetjük meg legjobban az "ellenfelet", ha ismerjük gondolkodásmódját.
Karinthy óta pedig azt tudjuk, hogy férfinek és nőnek azért nehéz a dolga, mert mindketten mást akarnak: a férfi nőt, a nő meg férfit. :)
A fentieket szem előtt tartva elég gyakran olvasok női újságokat, honlapokat. Perszer megismerni őket lehetetlen (ezt talán nem is érdemes: elveszne a varázs...), megérteni pedig? Hajjaj... "Mission Impossible" :D
Na de a napokban olvastam egy új, a világot felforgató termékről, melynek neve a címben is olvasható puncikupak. :)
Ez tulajdonképpen egy egyszer használatos "csésze", mely a hüvely, a szemérem ajkak, a csikló és környéküknek a védelmét szolgálja. Eredetileg borotváláshoz fejlesztették ki, de a cikk írója szerint szoláriumozáskor is kitűnő, hiszen védi a női nemi szervet a káros UV sugaraktól. A permetező szolárium esetében pedig -az mi az?:)- megakadályozza, hogy a vegyszer a hüvelybe kerüljö. Mindezek mellett természetesen fürdőruha és a fehérnemű próbálásnál is baromi hasznos lehet. Részletes leírás angol nyelven itt olvasható... :)
Bennem meg kérdések merülnek fel: ki az a hülye, aki ilyet kitalál? Ha sikeres lesz a termék, nyilván megkérdezem: miért nem én voltam az? :)
Fogja ezt valaki használni?
Kedves hölgy/lány olvasóim, mármint nem konkrétan közületek, hanem úgy általában. Nektek kb. így szólna a kérdés: kipróbálnád? :)
És persze: hogyan voltak meg eddig a lányok/nők/asszonyok nélküle? :)
Véleményeket kérek! :)

Nincsenek megjegyzések: