2009. május 10., vasárnap

Nyitva van az Aranykapu


Tegnap a hosszú blogbejegyzés - amit mindenképpen ajánlok elolvasásra és véleményezésre - kipihenése után újabb sportdélután volt soron.
Először ugye a Forma-1! Lassan-lassan hozzá kell szokni, hogy ezek az eredmények nem a meglepetés, hanem a papírforma kategóriájába tartoznak. Kíváncsi vagyok, hogy a McLaren és a Ferrari mikorra tér magához - ha egyáltalán-, és hogy meddig tart Vettel és Button lendülete.
Szerencsére jövőre SEM vezetik be a "győztes mindent visz" elvet, így logikus, és könnyebben fejben tartható marad a VB-pontverseny!
Utána kézilabda következett! Szoros meccsen vereségre számítottam, hogy maradjon esély a visszavágóra. Ehhez képest a csapat Görbicz nélkül 26-24-re nyert idegenben! Az egész csapat fantasztikusan játszott. Két embert emelnék ki: Pálinger Kati emberfelettit nyújtott ismét, Kovacsics Anikó pedig Görbét helyettesítette ragyogóan! Ez a lány még nincs 18 éves, de a meccs legelején egy kihagyott hetes sem szegte kedvét, és remekül játszott. Szigorú végleges piros lapja után rossz volt látni, ahogy pityereg a lelátón. Remélem, jövő héten Veszprémben az örömkönnyek következnek! :)
A kézilabdameccs után kiballagtam a tőlünk gyalog kb. 8-10 perc távolságra lévő stadionhoz. A járdán egyedül sétáltam ETO-mezben, a rendőrök át is tereltek a túloldalra, féltettek a fehérvári szurkolóktól. Legalábbis remélem, mert ha balhét néztek ki belőlem... Ahhoz csak gratulálni tudok... A meccs alatt a fehérvári szurkolók elég primitívül viselkedtek. Van annak valami diszkrét bája, hogy az ország legcsürhébb táborának csapata a Máltai Szeretetszolgálat címerével ékesített mezben játszik. Később tudtam meg, hogy a fehérváriakat egy Red Kaos nevű, regionalligás német brigád is elkísérte! Na ezt azért valaki elmagyarázhatná! :)
Az eredmény amúgy 1-2 lett, kikaptunk, gyenge játékkal, egy nagyon tartalékos csapattal! Bízom benne, hogy ezen játékosok többségét idén tegnap este láttuk utoljára játszani! Hmm... Szegény Farkas Balázs mit kapott, te jó ég... A Győrből Újpest érintésével Fehérvárra került játékos nem túl népszerű errefelé. Minden labdaérintését füttyszó és pfújolás kísérte, zúgott a "B*zi Farkas!"... Én csak anyáztam... :D
Nem tudom, lehet-e az egyedüllétet gyakorolni, de én most megpróbálom. Tesómék "előnászúton" vannak Velencében holnapig, legközelebb 20-a körül találkozunk. Anyu kedden három hétre Sopronba megy szívszanatóriumba, valamikor mindenképpen el kéne menni meglátogatni.
Most tényleg az a helyzet, ha nem lenne az ETO, teljesen befordulnék... De a veszprémi, illetve kispesti túrát már nagyon várom... :) Meg aztán a jövő héten Kata és Réka személyében lesz két "szülinapos" is... :)
Kedden meg orvosszakértői vizsgálat, ami pl. a parkolási engedély meghosszabbításához kell. Eddigi tapasztalataim szerint a legmocsokabb dolog a világon, remélem, most meggyőznek az ellenkezőjéről...

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Your blog is so cool! I have a TOP STOCKS BLOG! Welcome to visit!