2009. május 24., vasárnap

50 %

Megérkezett a lentebb említett orvosszakértői vizsgálatom eredménye: továbbra is részesülök az emelt összegű családi pótlék-nak nevezett támogatásban, és a hozzá kapcsolódó közlekedési kedvezményben! Hurrá! A születési rendellenességből fakadó egészségkárosodást 50%-ban állapították meg, ami nem egyenlő a megváltozott munkaképesség fokozatával...
Idén még akkor jogsi, parkolási engedély, munkaegészségügy, komoly lesz... A jogsiról majd valamikor mesélek, nem lesz egyszerű történet...
Tegnap fodrásznál voltam. Ott is van egy kisebb problémám, ami talán a nadrágvásárláskor említett "szék a próbafülkében"-problematikával hasonlítható össze. Amikor születtem, infúziót kaptam a fejembe, és ezt a megpróbáltatást nem bírta ki a hajhagymám: két oldalt egy kis foltban nem nőtt ki hajam. Ettől az információtól mindig megijednek a fodrászok, és nem mernek hozzányúlni, vagy pedig ott egy kicsit többet hagynak, durván morbid külsőt kölcsönözve amúgy is érdekes fejszerkezetemnek... :)
A mostani fodrász - itt nyílt "alattunk", szépségszalonnal együtt - viszont merészen felnyírta az egészet, így a folt sem annyira feltűnő, meg hát ritka, hogy ilyen mondok, de elégedett vagyok az eredménnyel. A "légiósfrizurát" is javasolta - tehát oldalt full kopasz -, de az azért picit meredek lenne... :) Jó fej fodrászhölgy, olcsó árak, előtte/utána egy kávé/sör nálam, ajánlom mindenkinek...:)
Merész átkötés: 50% esélyünk még van a Magyar Kupa megnyerésére. Jah, mert hát vagy nyerünk, vagy nem... :) Ennek fényében - vagy árnyékában - az Újpesttel játszottunk, és nyertünk 4-3-ra, sokáig emlékezetes meccsen! Egy percig vezettünk: az utolsóban! :)
A rendezés viszont... A meccs előtt ismét megbizonyosodtam róla, hogy potenciális futballhuligán vagyok: egy furgon hátuljából kameráztak a rendőrök, és járásomon röhögtek... "Szolgálunk és védünk!" rulez! :)
A Stadionba érve barátaim zseniális helyzetfelismerésről tettek tanubizonyságot: bérletes helyünkre idióta rendezőink a 2500 forintos vendégbelépő miatt morcos lila szurkereket engedtek be, akik aztán keltették a feszkót, így hát egy emelettel lejjebb húzódtunk....
Eleinte semmi gond nem volt, de az eredmény számunkra kedvező alakulásával sör, petárda, és a szektorban feltépett székek (!) landoltak körülöttünk, és persze a Stadionból való kijutás sem volt egyszerű: kopasz kigyúrt lilasálas alakok kergettek nyugdíjast, nőt, az egyenlő küzdelem jegyében, ugyebár... Én félrehúzódva megvártam, mik eloszlik a "vihar", de ETO-sálban és mezben nem volt egy életbiztosítás...
A parkolót autóban, három lány társaságában hagytam el: a rádióban szóló Céline Dion-számot énekeltek a csajok teli torokból, tiszta "Álmok útján"-feeling... :D Én csak vezényeltem, jobb volt így mindenkinek... :)
Majd a Hollóban fejeződött be nap: Baluékkal sörrel búcsúztattuk ezt az emlékezetes napot...
Hamarosan irány Sopron, anyut látogatom szanatóriumban. Jó lenne visszaérni kézimeccsre, ha nem sikerül, akkor este Forma-1-et nézek, videóról.
Kedden pedig Kispest! Várom, izgulok, félek, bizakodok...
Dóórii! Az előző bejegyzésben, ha megtalálsz a képen, ajánlom figyelmedbe a mellettem ülő lányt! Vagyis inkább a pólóját! :) Hm...? :) Szerettem volna közös képet csinálni vele, de mivel nem ismerjük egymást, komplett hülyének nézett volna... :D

4 megjegyzés:

Dóri írta...

Most volt vmi Újpest meccs? Akkor nekem azt hiszem van 1 Újpest-drukker ismerősöm:$:) Vagy ezt inkább ne hangoztassam?:D Megnéztem a képet, wunderschön:D Az ott 1 szupermenes póló?:O:O Woow:)

Gábris írta...

És miben nyilvánult meg, hogy Újpest-drukker a srác? Nyugodtan hangoztathatod, tőlem biztos nem kell félnie...:) Mi ez a $ jel? Mert ezt is csak Nálad láttam eddig... :)
Jaja, szupermenes a póló, jót mosolyogtam mikor megláttam... :D De az eredetivel még nem hozott össze a "jó sorsom"... :( :)

Unknown írta...

Hát írd be msn-en, és meglátod, hogy mi AZ A jel:D Drága Újpest drukker ismim, volt rajta mez, meg beszéltünk is róla:D Jah meg elkezdett énekelni ilyen focis nemtudommiket...:)

Gábris írta...

Na, bepötyögtem, megnéztem, így már okés! :D :$
Én miért nem vagyok képes meccs előtt/alatt után összefutni Veled? :( :) Mi is éneklünk ilyen focis nemtudommiket, csak mi a "másik oldalról"! ;)
Szombaton nem voltál véletlenül Vertigoban? :)