2009. január 6., kedd

Kórházban. Anyunál. Végre


Igen, ma újra a kórházban voltam Anyunál, de ezúttal a munkahelyén néztem be hozzá, így azért egész más a dolog. És hát Anyánk megy, szervez, telefonál, úgy látom, igencsak kipihente magát. :)

A kórházban is ebédeltem, felújították az étkezőt, nagyon pipec lett, szinte már Árkád-feeling. És lehet enni á la carte is. Én paradicsomos káposztát ettem. Nem tehetrek róla, de imádom a menzás főzelékeket... :)

ETO: megkezdődött a felkészülés. Van már új igazolásunk is, Tarmo Kink a neve, 23 éves, 29-szeres észt válogatott csatár, évekig a Szpartak Moszkvában pallérozódott. Képet azért tettem fel róla, hátha ennek hatására lányok százai jönnek ki majd ETO-meccsre tavasszal. :P Állítólag a srác kiköpött Dolph Lundgren. És tényleg.... :)

A szerb játékosok a pravoszláv karácsony miatt kaptak extra szabit, továbbá ugyancsak pihenhet még Starek, Jäkl, Böőr Zoli, Bajzát Peti, és Józsi Gyuri. Utóbbi viszont már tegnap is edzett. Ez dicséretes, azonban kiderült: nem tudta, hogy plusz szabadnapok illetik meg. Basszus: ezek nem beszélnek egymással??? Pfff...

Igazolatlanul hiányzott viszont Mario Bicak. Telefonon keresték, azt mondta, hogy az otthoni korona-euró átállás miatt akadt halaszthatatlan dolga...

Hááát még egy pfff...:/

Nincsenek megjegyzések: