2009. január 9., péntek

Az utolsó szabad hétköznap jódarabig

Letelik lassan... Basszus, jó gyorsan eltelt... Hétfőn megyek újra dolgozni...
Nagyjából sikerült kipihennem magam, melóval sincs bajom, de legközelebb csak a műtétkor lesz "szabim".
Ma amúgy volt ált. sulimban voltam. Gabi nénit, egykori konduktoromat látogattam meg. Hogy mi az a konduktor? Ne kérdezd, nem tudom megfogalmazni. Gyógytornász, de annál azért több is. Annak idején jó sokat "kínzott" délutánonként, de azért szeretem! :) Sőt máig visszajárok hozzá, de már nem tornázni, hanem csak úgy beszélgetni. Nagyon sokat köszönhetek neki, szerintem nem túlzás: nélküle nem itt lennék...
Ma már csak pihi tévé, meg ilyenek, semmi konkrét program...
Kis kiegészítés a korábbiakhoz:
az éhen halt motoros előbb szívinkfartust kapott.
És a biztonsági őr a hunyó... :S

Hogy vidám dolgokról is essék szó: alakul a január 30! ;)

Ha addig nem írnék: jó hétvégét mindenkinek!

3 megjegyzés:

...:::szpd:::... írta...

Nyomjad csak Gabikám, jó ez úgy, ahogy van. Végigolvastam mindhárom hónap bejegyzéseit, s úgy gondolom én-blognak (márpedig biztos annak szánod) maximálisan megteszi. Engem leginkább a mindennapjaidról szóló postok érdekeltek, hiszen az F1-ről úgyis olvasok eleget a sportban, az eto-t meg azóta nem bírom, hogy ott játszik a bajzát. :D De ezt most persze lényegtelen.
Ami a külsőt illeti, a neten egy rakat ingyenesen letölthető blogsablont találsz, amivel feltuningolhatod a webnaplód. Vagy egy xml-fájlt vagy egy kódot lehet letölteni, nincs más dolgod, mint a kezelőfelületen a ht,l-kód szerkesztése menüpontra kattintani, aztán hadd szóljon. További javaslatom, hogy az oldalemek menüpontban az oldalsó menüsávba szúrj be egy-két dolgot, hogy színesebbé váljon a szájt, meg az archívumnál is jobban mutatna és könnyebben kezelhető is lenne a havi lebontás.

...:::szpd:::... írta...

Ja, és felraktalak a blogtesók közé. Písz és remélem mielőbb legurítunk egy habzó seritalt vhol Győrben.

Gábris írta...

Helló! Köszi az észrevételeket, én is beraktalak, nem is tudom, miért vártam eddig! :)
A technikai dolgoknak majd utánalesek, a sör pedig... Nem kérdés! Jelezz, ha erre jársz! :)
Ja: most hallottam, hogy az esetleges BL-döntőt az ETO Veszprémben játszaná, akkor remélem a Te társaságodban izgulhatom végig! :)

Üdv!