2008. december 20., szombat

Vegyesfelvágott

Kitaláltam, hogy ez lesz a cím, ha sokminden egyszerre eszembe jut, és nem akarom több bejegyzésre szabdalni gondolataimat. Biztos lehet rovatokat is létrehozni, de azt egyelőre nem találtam meg. Ez tehát a Vegyesfelvágott 1. része...:)

Átszabtam picit az iwiw-adatlapomat: hónapok óta nem nyúltam hozzá, most a magamról című részt variáltam meg. Két dalszöveg részlet került be, két számomra nagyon kedves számból. Nem túl fantáziadús, dehát ez van. Majd valamikor irok olyat is, hogy "Rólam mondták", de azzal egyelőre még várok. :)

Tegnap megválasztották a 2008-as év legjobb magyar sportolóit. Most következzenek az én szavazataim, rövid indoklással.
-az év férfi sportolója: Vajda Attila kenus. Egyetlen pekingi egyéni olimpiai bajnokunk, így alap.
-az év női sportolója: Kovács Katalin kajakozó. Évek óta világszínvonalon teljesít, Pekingben egy "elbukott" föntő után nyert Janics Natasával. Igazi sportember.
-az év csapata: a magyar férfi jégkorong válogatott: hihetetlen mélyről indulva, az A-csoportba jutással hatalmas bravúrt ért el a CSAPAT, példát mutatva sok más sportág egymással marakodó képviselőinek. A vizilabdások sorozatban elért harmadik aranya is hatalmas fegyvertény, a hokisok sikerét én most előbbre teszem.
-az év szövetségi kapitánya: Pat Cortina (jégkorong): olasz származású kanadai tréner a megnyert döntő után Japánban zokogja végig a magyar Himnuszt. Örök életre meghatározó élmény, köszönöm...
-az év edzője: Turi György: Cseh Laci mestere, a Michael Phelps utáni "második kategória" egyedüli képviselője...

Tegnap este két olyan lánnyal beszélgettem MSN-en, akik nélkül -és ez nem túlzás- nem lennék az, aki. Köszönöm Nekik! :) Az jutott eszembe, mit szólnának egymáshoz (Kriszti: nem ÚÚÚGY! ;)) De ez elég nehezen kivitelezhető: külön-külön is egyszer találkoztam velük az idén...

Igen, Kriszti, nagyon szép az a szám, amit tegnap átküldtem Neked. Ja: A TNT is győri! ;)

Hétfőn meló, január 12-ig aztán szabi. Ennyit diploma óta nem pihentem... Várom. De a blog nem megy szabira, csak én. :) Van sok ötletem, remélem eljutok a megvalósításig.

Ma este offline, ősöknél leszek Écsen (Anyu végre otthon!:) ), holnap visszatérek!

Jó hétvégét! :)

Nincsenek megjegyzések: