2008. december 31., szerda

Utolsó napon

Hm... A napok továbbra is eseménydúsak. Mivel azonban végre pozitív dolgok is történnek, ezért nincs okom panaszra. :)
Vasárnap este jöttem vissza Győrbe, hétfő reggel egy e-mail várt, miszerint ha van kedvem bemenni melóhelyre, várnak sok szeretettel. Volt kedvem. Mentem. Kávé-cigi, kis beszélgetés, és kollégám hazahozott. Picit beszélgettünk, és -most bajban vagyok, hogyan fogalmazzak!- elrebegtünk az Istenek felé egy imát a női szépséget megköszönve. :) Hm... Ezt nem fejteném ki bővebben. Maradjunk annyiban, hogy iwiw-képeket nézegettünk. :P
Hétfő délután Kata barátosnémmal, és az ő Niki barátnőjével, aki könyvelő, találkoztunk az Offside Pub-ban. Játszottam egy kis villámhárítót a két lány között (nem volt vészes :)), beszélgettünk, hülyéskedtünk... Folyt köv. ;)
A vidéki felé menet az aluljáróban Gerával, és Dömével, a volt tanítvány ivócimborákkal akadtam össze. Gyárekek: szilveszteri bulihelyet nem két nappal esemény előtt kell elkezdeni szervezni! :) Rutin, meg az évek... :)
Écsen anyuztam, kutyuztam, jókat kajáltam, majd go vissza Győr.
Itt az elmaradhatatlan, kiapadhatatlan jókedv-forrást jelentő Dóri-Kriszti-MSN (ez nálam lassan szertartássá nemesül, és ők "tudnak egymásról", azért merem őket egyszerre említeni. hihi), majd tesómmal válogattunk zenéket egy ma esti téti bulira, ahol divatos szóval élve ő lesz az egyik rezidens! :) Hajnali 1 is elmúlt, mire lefeküdtem, ennyit a "pihenjünk rá a szilveszterre!" című programról... :)
Ma majd boltba kellene menni, délután Nikivel iszunk meg valahol valamit. Hogy hol szilveszterezek? Csanakon kedves barátaimmal, akik -és ez morbidul fog hangzani- egytől-egyig a győri megyei kórház intenzív osztályán dolgoznak. Intenzív buli lesz! :D
Kedves Totti-, Itália-, Kimi-, és kávé-fan Fancsimnak pedig ezúton is boldog szülinapot kívánok! Felejtsd el a tizennyolcas karikát! ;)

Nincsenek megjegyzések: