2008. december 11., csütörtök

Nagytakarítás-részben új seprűvel




Az igért rendcsinálás megkezdődött a Győri ETO FC csapatánál. Hat játékosnak köszönte meg a közös munkát a vezetőség: Varga Zoltán, a kapus nem sok vizet zavart. Nikolov Balázs tavaszi játékáért fáj a szívem, az idei nagy nulla volt. Eugene, azaz a mi Jenőnk Siófokon fog kölcsönben szerepelni. Kovács I Zoltán, főképp kora miatt távozik, szerintem vele nem volt különösebb gond. Kovács II Zoltán pedig fiatal, hebrencs védő: az angol másodosztály szerintem neki való, ha ügyes a menedzsere.


Melinda, aki nem Miklós ugyebár, 9 éve chaten ismertem meg, azt, hogy napi kapcsolatba kerültünk, részben az ETO-nak köszönhető. Na, ő az összes távozót szidta az egész őszi szezonban. Melinda! Nem is mondtad, hogy ekkora szavad, befolyásod van szeretett klubunknál! :D


A maradó játékosok fizetését nagy mértékben csökkentették, szerintem teljesen jogosan. A pénz és a teljesítmény messze nem állt egymással arányban.


A csapatot aki új erőre sarkallhatja, nem más, mint Dragoljub Bekvalac, 56 éves szerb edző. A hazájában ismert és elismert edző neve a bolgár és a macedón válogatottnál is felmerült, szövetségi kapitányként, végül hozzánk került. Különböző országokban bajnoki, és kupagyőzelmek fűződnek a nevéhez. Mint például a macedón Rabotnicki csapatánál. Ezt a klubot sokan hajlamosak egy karlegyintéssel elintézni. Más a leányzó fekvése, ha megjegyzem, hogy csapatával a BL-selejtezőből az itthon agyonsztárolt Debrecen csapatát is kiejtette.


Nagyon bízom benne, hogy jól, és határozottan fog dolgozni: alibiző játékosoknak nincs helye az ETO keretében! Erősíteni kell, jól felkészülni, a meccseken a lelket kitenni a pályára: az eredmény jönni fog...


És a foci iránt kevésbé fogékony olvasóim kedvéért jegyzem meg: a Mester a magánéletben is sikeres: három lánya közül Natasa hazájában amolyan celebként funkcionál: ismert énekesnő. Állítólag gyakran jönni fog meglátogatni a papát... ;)


Veje pedig Danilo Ikodinovic, a pekingi olimpia előtt szörnyű motorbalesetet szenvedő, kiváló vizilabdázó.


Eddig ennyit tudunk, a többit majd meglátjuk...

Nincsenek megjegyzések: