2008. december 15., hétfő

Hát ez fasz(a)...


Újabb hír szeretett focicsapatomról, a Győri ETO FC-ről. A Bors nevű sajtóorgánum, melynek vonatkozásában a búvár szennylap bőkezű dicséretnek számít, érdekes információt osztott meg olvasóival. Eszerint Egervári Sándor, a klub menesztett edzője a képen látható rajzzal búcsúzott Tarsoly Csaba tulajdonostól, illetve Klement Tibor ügyvezetőtől... A két győri érintett nem cáfolta, de nem is erősítette meg a hírt.

A felek a hírek szerint békében váltak el egymástól, ezért furcsa számomra ez a történet. Sanyi bá'-tól mondjuk sokminden kitelik. A fia a sokadosztályban focizik, és egy meccs után hősünk állítólag a következőt mondta a partjelzőnek: "Engedje meg, hogy bemutatkozzam: Egervári Sándor vagyok, maga pedig egy mocskos csaló!" Túl hevesen ezt a sztorit sem cáfolták... De nem, ez nem fér bele: méltatlan befejezés lenne...

Pénteken ismét buli volt: a már-már törzshellyé váló Pirate Clubban voltunk, élőzene, diszkó, sör, minden ami kell... :) Jägert csak Kriszti kedvéért, az ő egészségére, gyógyulása érdekében ittam: jelentem, a terápia sikeres volt... ;)

Kata barátosném rávilágított egy tényre: még soha az életben nem kértem fel buliban vadidegen lányt. Féltem az elutasítástól. A tűzkeresztségen átestem: a hölgy olyan kedvesen küldött el a búsba, hogy megköszöntem neki... :D

Hazaérkezés: reggel 6. Még vasárnap is olyan FÁRADT (tehát nem másnapos, tényleg!) voltam, hogy apám orvoshoz akart vinni... :)

Anyu: egyre jobban van, gyógyszerbeállítás ezerrel, meg folyókúra start. De jól van, a doki 20 év garanciát igért... :)



Nincsenek megjegyzések: