2008. december 6., szombat

Köszönjük, Sanyi bá', Viszlát, Honda!











Két "búcsúzkodásra" is sor került a sport világánan az utóbbi napokban.




Egervári Sándor, a Győri ETO FC vezetőedzője 1,5 év után búcsúzik a győri kispadtól. Nem igazán tudok mint kezdeni a hírrel. Az ő érkezésével végre edzője volt a csapatnak, újra foci költözött a győri stadionba. Soha nem felejtem el, mikor mentünk bérletet venni, épp edzés után jött be a srácokkal, és egy katonás "Jó napot az uraknak!" jutott nekünk is. A tavaszi menetelés, a stuttgarti túra szintén felejthetetlen élmény marad. Ősszel nem jöttek úgy az eredmények, ahogy kellett volna. Hat pontra vagyunk a 4. helytől, az MK-ban 8 között vagyunk, a Kazincbarcika ellen tovább kell jutni. Tehát nem kizárt, hogy elhamarkodott döntés született. De ha már megtörtént, remélem, nem egy magyar "focikurva" ül le a kispadra, hanem az előzetes infóknak megfelelően egy cseh, esetleg holland szakember. Kiváncsian várom a döntést!




Vicces, hogy a blogon már szóba került Ross Brawn, és Barrichello is. Az már kevésbé, hogy most a Honda F1-projektjének befejezéséről számolhatok be. Az indoklásban a gazdasági válságra hivatkoznak. Vannak érdeklődők a csapat átvételére, konkrétum még nem hangott el. Fura, hogy alig egy hónapja még fiatalokat tesztelt a csapat, tehát elég hirtelen születhetett meg a döntés. Tehát Ross Brawn, Rubens Barrichello, illetve Jenson Button -akinek első születésnapján láttam meg a napvilágot :)- úgy néz ki, új állás után nézhet.




Max Mosley, az egyik F1-es atyaúristen ebben a hírben igazolva látja ötletét az azonos gyártótól származó egységes motorokról. Szerintem ez, és a pilóta vb-pontverseny tervezett reformja (csak a dobogósokat díjaznák, és az érmek rangsorolnának) a sportág lassú de biztos halálát jelentenék...




Ne legyen így...

1 megjegyzés:

Patrick Sullivan írta...

hey groovy blog. check mine out and leave me a comment www.guruslifelessons.blogspot.com