2008. november 16., vasárnap

ZelesBaluBuli & egy kis ETO


Tehát pénteken este hosszú idő után buliban voltam. Zeles Balu barátom szülinapját ünnepeltük: nagykorú lett a srác (attyaúristen, én már a saját 18. szülinapomra nem is emlékszem:) ). Balázs egyébként Kata öccse -a képen ők ketten láthatók-. Kata kolleginám volt anno a call centerben, nagyon jóban voltunk, örülök, hogy az egyik legjobb barátomnak nevezhetem. Persze Balázst is.
Balázsunknak meglepetésbulija volt: a nővére szervezte a vendégeket, és csak az ünnepelt barátnője volt beavatva. Hazaértek az esti sétából, villany fel: és ott álltunk vagy tizenőten, köszöntésre készen. :) Pöttyet elérzékenyült a srác, nem volt semmi... :)
A buliban egyébként ott volt több olyan srác is, akiket még a Feketében, gyakorlaton tanítottam. Köztük Gera, azaz Gergő is, akit valamiért soha nem fogok elfelejteni: az ő osztályukban volt a vizsgatanításom, "kicsit" balhlés osztály voltak, de a kezdeti súrlódások ellenére nagyon jól tudtunk együtt dolgozni. És a vizsgatanítás végén ez a vagány, nagy dumás srác a némettanár, és az igazgatónő szeme láttára odajött pacsizni, és megjegyezte: "Tanár úr, ez kurva jó volt!" Gera, ezt a mondatot soha nem fogom elfelejteni, és örülök, hogy újra találkoztunk!
Szóval Balázséknál iddogáltunk, annyit, és annyi félét, hogy csak na! :) Szerencsére volt virsli, és zsíros deszka is! :) Az este a Piratesben folytatódott, slágerzene, tánci-tánci, meg egy kis Sex on the beach. Az más kérdés, hogy Kata kedvencét, Long Island Ice teát akartan kérni, csak összekevertem a neveket. 4-re keveredtem ágyba, "másnap" reggel iszonyú fejfájásom volt... Utálom. :)
Balázs, még egyszer Boldog Szülinapot, és örülök, hogy ott lehettem!
Este ETO-meccs volt, a Siófok ellen. A Sörkertben érhető okokból csak kólát ittam, lehet ez volt a baj: a meccs ugyanis 0-0 lett, a játék szánalmas, értékelhetetlen rakás kaka. Remélem, tavasszal jobbak leszünk, mert ez az őszi 13. hely nem túl acélos. Nagyon bízom benne, hogy a nyári stuttgarti túra után jövőre nem Kozármisleny, és Veszprém lesz az idegenbei túrák helyszíne...
Komolyan mondom, ha azt mondják a játékosok, hogy nem volt kedvük játszani, vagy tippmixen jól fizetett az x, megnyugszom. Mert ha ennyit tudunk, az elkeserítő...
Ja, a meccs közben felhívott egy nő a Forma-1-buliból (Fannii...;) ) Igen aranyos volt: felvettem, ő beleszólt: "Ja, bocs, majd hívlak...". Eszébe jutott, hogy meccsen vagyok, és nem akart zavarni. Aztán visszahívtam, és jobbulást kívánt, nagyon jól esett, köszönöm neki is. Meg mindenkinek.
A kézis lányok pedig nyertek a BL-címvédő Zvenyigorod ellen, immáron a kisbabát váró Bradeanu nélkül. ÉS NYERT A FRADI!!! :D Ennek nem nagyon szoktam örülni, de most a bajnoki listavezető Debrecent verték meg, így újra mi vagyunk helyzeti előnyben. Jeee! :)
És holnap hétfő...

Nincsenek megjegyzések: