2008. november 6., csütörtök

A Táppénzcsaló, a Fodrászlány, és Michelle Wild

Na, úgy néz ki, holnap sem dolgozom...
Történt ugyanis, hogy leadtam az új háziorvosomnál az átjelentkezési papírokat, és kitöltötte a táppénzes dokumentációt. Kérdezte, hogy mit szólnék, ha kiírna holnapra is. Én meg nem tiltakoztam túl hevesen, így holnap sem megyek dolgozni. Elvileg már tudnék, jól vagyok, de az a keddi infúzió meg egyebek kicsit lefárasztottak... Mielőtt bárki félreértene: szeretem a munkahelyemet, kollégáimat, de ez a plusz egy nap pihi nagyon rám fér...
Ja: eddig azt hittem, hogy a sérvet "kiszedik", amúgy pedig hálószerű valamivel erősítik meg a hasfalat. Nofene! (Melinda, köszi az infót!)
A doki után fodrászhoz mentem. Az Árkádban voltam a múltkor is. Ügyes volt, helyes, és a nevét is megjegyeztem. (de nem írom le, mert ez nem a reklám helye...:) )Ma szerencsére dolgozott, így őt kértem, hogy essen neki érdekes fejszerkezetemnek. A körülményekhez képest ügyes volt (hozott anyagból dolgozik, ugyebár... ;)) , így elkértem az üzlet számát, így most már név szerint kérhetem Őt. De jóóó... :)
Ja, és vettem könyvet is: Michelle Wild: Jó szerető. Egy újságíróval beszélget párkapcsolatokról, szexről (nem csak pornós kulisszatitkok, hanem általános dolgokról, ami bárkit érinthet/érdekelhet). Elég "necces témákról" beszélgetnek, méretparáktól, az óvszerhasználatról meg ilyenekről, de tök laza, viszont nem alpári stílusban. Tetszik, érdekes, meg hát sok olyan van benne, amit nem tudtam/láttam/tapasztaltam.
És egy havercsajszitól sem mertem megkérdezni... :)
Amúgy attól messze vagyok, hogy bárkinek jó, vagy bármilyen szeretője legyek. De a könyv meglepően érdekes.

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

nah végre! szóhoz lehet jutni!!! Nem a tőgyösbözskénél voltál?

Gábris írta...

Nem... Bögyöskétől kérdeztem meg, hogy nem baj-e, ha megvárom, míg végez a kiscsaj. :)