2008. november 26., szerda

Megtörtént esetek

Én inkább úgy fogalmaznék: akár meg is történhettek.
Mindenesetre nagyon jók. :)

-'fasza buli volt, anyám írt smst, hogy meghalt a papa, én végigbőgtemaz éjszakát, és kiderült, hogy csak a pápa halt meg, csak anyám nem bírékezetet írni....'

-Réges-régen, a tv hőskorában esténként még a nők olvastak fel estimese gyanánt. Egy alkalommal, teljesen váratlanul az utolsó pillanatban abemondónő rosszul lett, és helyette az egyik férfi kollegát kérték fel amesemondásra.
- Szervusztok, gyerekek! - köszönt illendően az ötvenhárom évesszakállas figura.
- Fecske anyó vagyok... - folytatta, és a korabelifelvételen látszik, hogy az operatőr megbillenti a statívot a röhögéstől.A mesélő, nagydarab szakállas figura folytatta :
- ...és épp a tojásaimon ülök... - a korabeli kollegák szerint ekkora hangosító, valamint az összes díszletes és kellékes halkan kiosont afolyosóra, majd összeesett a röhögéstől. Utolsónak az operatőr maradt, akia következő mondat után hagyta el a stúdiót :
- ...és a fészekből kilóg a szép villás farkam...

-Beálltam egy zsúfolt parkolóba és leengedtem az ablakot, hogy a hátsóülésen nyújtózkodó kutyusom kapjon elég levegőt. Nem akartam, hogy utánaminduljon, megálltam hát a járdán és visszamutatva rá, határozottan aztmondtam:
- Ott maradsz! Érted?? Maradsz! Maradsz!!Egy közeli autó vezetője, látva hogy szőke vagyok, csodálkozvavégigmért, majd megszólalt:
- Csak be kell húznia a kéziféket!

-Egy fiatalember lázasan tanulja a szóbeli érettségi tételeket. Egynappal az érettségi vizsga előtt riadtan konstatálja, hogy a történelemtételekre nem maradt ideje.
'Mentsük, ami menthető!'- alapon EGY tételtazért megtanul, mégpedig a 13-as számút, ettől rögtön elmúlt a félelme.
Másnap, amikor a 8-as számú történelem tételt húzta, egy hirtelenmozdulattal visszadugta a többi közé.
- Na-na fiatalember, mit művel? Hányas tételt húzta?
- A 13-ast, de szörnyen babonás vagyok, ezért ijedtembenvisszadobtam.
- Ilyen nincs!!! Tessék, mondja csak el a 13-as tételt!
A fiatalember jelesre vizsgázott.

-Egy michigani TV állomás bemondónője, miután mégsem esett az előzőnap megjósolt hó, ezzel fordult a meteorológushoz :
- Nos Bob, hol van az a 20 centi, amit tegnap este ígértél?
Nem csak a fickónak, hanem a stáb felének is el kellett hagynia aforgatás helyszínét, annyira röhögtek, a zavarba jött bemondónő pedig ajövőben kétszer is meggondolja, mielőtt beszél...

:)

Nincsenek megjegyzések: