2010. július 19., hétfő

Nyűgös

Hm... Péntek este három hét után végre hazajutottam Écsre. Persze, ha nagyon-nagyon akartam volna, ment volna előbb is... De nem akartam, most már viszont hiányzott "Az otthon". Jó volt, relaxáltam egy kicsit, beszélgettem Anyuval, videókat másoltam DVD-re, na meg persze kutyáztam. Buksit elkezdtem Dezsőnek szólítani. Nem tudom miért, ő most per pillanat olyan Dezső... :)
Szombaton jöttem vissza. Otthonról haza, lassan majd így is mondhatom... :) Jocóval volt egy németórám. Jó volt. Egy élmény volt, ügyes srác, tényleg! Ma folyt. köv.
Óra után lazításként megittam egy sörikét, majd pedig megnéztem egy romantikus vígjátékot, aminek A csajok háborúja volt a címe. Tartalom by port.hu:

Emma és Liv gyermekkoruk óta barátnők. Egy rugóra jár az agyuk, nincs titkuk egymás előtt. Az esküvőről is ugyanazt gondolják: a legjobb időpont erre június, a legideálisabb helyszín pedig a Plaza Hotel. Arra azért ők sem számítottak, hogy ugyanarra a napra, ugyanarra a helyszínre sikerül szervezniük mindent. A kínos baki persze betesz a barátságnak, ettől kezdve fújnak egymásra. Mit fújnak, háborúznak! Semmitől sem riadnak vissza, hogy eltántorítsák szándékától a másikat. Nem adnak és nem kérnek kegyelmet. Mindent bevetnek, hogy tönkretegyék a volt barátnő nagy napját.

Természetesen a vége happy end: mindenki házas, mindenki terhes. :)
Nem nagyon tetszett a film. Olyan nyavalygós-erőltetett. Pedig alapvetően szeretem az ilyen "limonádé"-filmeket. Ez annyira nem jött be... Viszont annál a résznél, amikor kiderült, hogy mindkét csajnak megkérték a kezét, ellenállhatatlan késztetést éreztem, hogy süssek popcornt, amit aztán húsz perc alatt meg is ettem... :)
Dórim persze ismét telibe trafálta, hogy mi lesz a véleményem a filmről. Azon gondolkodtam, hogy a férfilelkeket ismeri ennyire, engem valamennyire, esetleg a hasonló jellegű filmeket... :) Ez rejtély... :)
Tegnap cipőt akartam venni, de nem vitt rá a lélek, hogy valamerre kimozduljak. Vagyis - nem találjátok ki... :) - Shell-kút, cigi, Nemzeti Sport. Basszus... Gyerekek, simán kandi kamerát lehetett volna forgatni. Öt perc alatt kb. három szoknyás csajt láttam, akik a széllel küzdve sétáltak elég furcsa pózokban... :)
Emellett hosszú idő után végre PlayStation-öztem is, ami bántóan élethű. :) Volt olyan meccsem, hogy négy kapufa, három lesgól után mentettem x-re a 92. percben. Azt hittem szétverem a tévét. :D
Meg zenéket is keresgéltem, nagyon jó kis muzsikákat találtam... :)
Ja, és aludtam is, délután három órát. Jól esett. De kellett kávét főznöm utána... És délután 4-kor jó reggelt-köszöntem a szomszéd csajnak! :D
Este Katával Alpesiztünk, mesélt Párizsról mutatott képeket. Meg mást is... De ez sajna titok... :)
Úgy volt, hogy Adri és Zoli is jönnek, de változott a program, így kettesben voltunk.
Tizenegy körül értem haza, még egy kis MSN, és alvás volt.
Tök simán felkeltem, nem is volt semmi gond. Aztán ebéd után olyan fejfájás tört rám, hogy döbbenet... Nagyokat ásítoztam, és zúgott a fejem... Fáradt lettem, és nyűgös...
Szóval úgy döntöttem, hazajövök. És most itt vagyok. Folyadék pótolva - ásványvíz, mi más? :) -, Algoflex elfogyasztva, 5-től német.
Holnap ismét Kata-tali, a héten még egy találkozó "az ügyvédemmel" (de menőőő...:P), csütörtökön meccs, a többi majd alakul. Szombaton tervben van egy Pirate, de ez majd még alakul. És jövő héten szabi. Végig! :D
Lesz két-három régóta spájzolt téma, azokat majd akkor megírom.
Puszik, pacsik, éljenek a csajok! :)

Nincsenek megjegyzések: