2010. július 11., vasárnap

Mint egy kezdő pánikbeteg

Lacikám, hogy Neked mennyire igazad van... Csajok, foci, sör... Kiszámítható vagyok. Ez a hármas lesz természetesen a mai bejegyzés vezérfonala is, de azért mesélem másról is bőven... ;)
---
Hétközben nagyon idegbeteg voltam, horror-hétnek éreztem a történéseket. Annyira nem volt vészes, csak hát nagyon sok mindenre oda kellett figyelnem. És azt a gombócot a torokban, a pici szorítást mellkastájékon azért éreztem, hogy biztos elfelejtek valamit. Mint egy kezdő pánikbeteg. :) De eddig úgy érzem, minden sínen van.
---
Vasárnap a blogbejegyzés után jött tesóm sógora, Jocó, és újratelepítettük a gépet. Vagyis ő telepítette, én pedig figyeltem. :) Végülis teljesen jó lett. Rég volt ilyen gyors a gép, viszont egy-két beállítás még szokatlan. És elvesztek a könyvjelzőzött kedvencek, és az összes MSN-hangulatjel. De ezek simán pótolhatóak. Köszönet, Jocó! :)
Hétfőn elmentem az ETO Parkba, összesen öt bérletet újítottam meg- sikerrel. Hm... Az ETO-bolt nyitása viszont csúszott. Először ugye 1-ét ígértek, aztán hétfőt, majd keddet. Szerdán meg is nyílt, akkor pedig nem értem rá. Csütörtökön bementem, de erről majd lejjebb.
Az ETO Parkból hazafelé ballagva rájöttem, hogy pisilnem kell. Nem lakom messze a stadiontól, de hazáig már nem nagyon bírtam volna ki. Így a kellemest a hasznossal összekötve betértem a Borvirágba, egy sör erejéig. Közben felhívtam a hitelügyintéző fiút, hogy nálam vannak a hiányzó papírok, ha gondolja, odajöhet értük. Gondolta, és odajött. Meg ügyvédet is segített szerezni, elég vicces volt, de ez a része sajna nem feltétlenül publikus. :)
Kedden meló után egy ismerősöm jött el hozzám, hogy rittyentsünk neki egy frankó német nyelvű önéletrajzot. Nem sikerült. Ugyanis fogalmunk sem volt róla, hogyan kell az Europass-sablonba új sorokat beszúrni... :@ I.J.
Este pedig pár kórházi cimbivel megnéztük a Hollandia-Uruguay meccset a Padlás nevű objektumban. Meg is találtam, lazítottunk is egy kicsit, a meccs is jó volt, szóval nem bántam meg, hogy elmentem. Pedig először lemondtam.
Szerda: ügyvéd. Meló után mentünk Anyuval, és egy szimpatikus fiatalembert ismerhettünk meg a személyében. Ment egy meghatalmazás bátyámnak mailben, hogy Anyánk fogja képviselni. Ezt kell kinyomtatnia, és visszaküldenie. Na, meg persze a szerződéshez kell a tulajdonlap is. Én meg persze véletlenül mindkettőt továbbítottam a bank felé... Így sógornőmnek SMS ment a teendőkről, a hitelügyintézőt pedig hívtam, hogy ugyan már kérjen vissza a banktól egy példányt másolatban. Siker és siker.
Ja, és az egész történethez képzeljétek oda Rékát, akivel már második hete kb. napi szinten tologatjuk a randinkat, és Jocót, akivel pedig szerdán németeztünk volna. De lemondtam, és okos fejjel áttettük mára. F1-futam és VB-döntő között két sportbuzi milyen németezést produkálna? Szerinted? :) Persze sztornó, Jocó elutazik. "És ha elutazik, el lesz utazva." :)
A meccset ismét a Padláson néztük: Paul a polip ismét nem tévedett, spanyol-holland döntő lesz, a németek a bronzért játszottak, és nyertek tegnap este az uruk ellen. Egyébként Németországban mozgalom indult, hogy a "köcsög Paul"-t nyírják ki, és főzzék meg... Free Paul! :)
A Nemzeti Sportban pedig szerintem tárgyi tévedés van. Azt írják, hogy az 1958-as svéd-brazil óta az első olyan döntő lesz, ahol két, VB-címmel nem rendelkező csapat küzd meg egymással a fináléban. Ez hülyeség: '78-ban argentín-holland döntő volt, és egyik gárda sem volt akkor még világbajnok.
Csütörtök: végre elmentem az ETO-boltba. Nem lesz rossz, sok ajándéktárgyat ígérnek. Viszont nem szeretem, ha hülyének néznek. Történt ugyanis, hogy megkérdeztem, hogy van-e már új ETO-mez. Igen volt a válasz, és mutatott a csaj egy sima Puma-pólót. Néztem rá bambán, mert a címer, meg szponzor, számozás stb. nem volt rajta. De akkor az mitől ETO-mez?
A biztonsági őr pedig megállított. Megkérdezte, hogy ismerem-e Batyust. Persze, hogy ismerem. "Ja, semmi, csak azt akartam mondani, hogy ugyanúgy megy, mint Te!" Hahaha... Pf... Bazzeg... :)
Innen a Sörkertbe mentünk, melegítettünk picit az ETO-Nyitra meccsre. A beengedés új, meglehetősen szokatlan helyen történt, már ez lesz az állandó bejárat. 3-1-re nyertünk, de igazából a második félidőben kitömhettük volna a derék szlovákokat. Kink pedig Angliába szerződik... :(
Kíváncsiságom legyőzte utálatomat: András két fia kapott Németországból vuvuzelát. Persze a meccsen szerencsétlenkedtem vele, próbáltam megfújni, néha sikerült is. Csak utána jöttem rá, hogy a meccset tévé adta, és a kamerák velünk szemben voltak. A stadionban kb. három vuvuzela volt, remélem, nem vágták be, ahogy azzal a szarral szenvedek... :D
A meccs után pedig Zsófival kivittünk két ismerősét a vasútállomásra, majd visszamentünk a Babylon Klubba, ahol vele és Szandrával dumáltunk egy picit... Khm... Zsófi... Ez picit "Dóri-effektus"... Mármint annyiban, hogy inkább nem írok semmit, mert ha írnék, páran kihoznák, hogy csak azért dicsérem, mert tudom, hogy rendszeresen olvas. Tegnap észrevettem, hogy immáron hivatalosan is... :P Szóval nagyon komoly az a lány, mellette lehetetlen unatkozni... Lájkolom... :D
Pénteken meló után pedig jött az értékbecslő. Semmi konkrétumot nem mondhatott, de az már előtte való nap kiderült, hogy van közös ismerősünk, aki szólt is neki az érdekemben. :) Amúgy korához képest jól nézett ki, és nagyon bután nevetett... :D
Őt tesóm egy volt osztálytársa/kollégája váltotta: jött német önéletrajzot írni. Picit lefáradtam. Ugyanis mindenbe belekötött, hogy miért így írom, miért nem úgy, meg ő régen úgy tanulta, hogy... Pff... Aztán el szeretné küldeni a cuccot tesómnak afféle jóváhagyásra. Csak szerencsére vele vagyok annyira jóban, hogy tudja, hogy én írtam, és akkor elolvasás nélkül azt fogja mondani, hogy tökéletes. Mert az. :) Tesóm jelentkezéseit is együtt írtuk, meg is lehet nézni, hol van... :D
Aztán Barátok köztöt néztem. Rekord: egymás után három nap nem láttam. nem sokat vesztettem. :D
Tegnap felébredtem olyan negyed 6-kor, nem bírtam visszaaludni, felkeltem. Egy kollégám kérésére egy fordítást kellet írnom, máskor lusta voltam. Tök jól haladtam vele, az volt a terv, hogy a Forma-1 után befejezem. Aztán kettőtől fél 6-ig alvás lett belőle, a munkát olyan 7-re sikerült letudni.
Egy török kajáldából rendeltem dürümöt, és hogy meglegyen a rendelési határ, kértem hozzá sütlüas-t is. Tejbepapi török módra: sütve. Isteni, próbáljátok ki! :) Aztán meccset néztem, és elég hamar lefeküdtem aludni. De előtte még egy sört megittam. Éjjel pedig felriadtam, hogy basszus, elfelejtettem tesómnak videóra venni a VB-döntőt. Ami persze ma lesz... :D
Ma: mindjárt lemegyek Sportért, majd pizzát rendelek- melegétkezési utalvány rulez! :) Délután tévé, F1 angol nagydíj, Szávay-meccs, meg ugye foci. Lehet, hogy PlayStation-özök is egy picit. És el is telik a hétvége. Ja, és az ügyvédnek is kell mailt írni...
---
Picit polgárpukkasztok a végén. Az utóbbi időben, ha felmerül ez a barátnő-téma, többször is elmondtam amolyan "terelés-önirónia"-jelleggel, hogy még meztelen nőt sem láttam élőben. Ez így nem is teljesen igaz. Egyszer fősuli koleszban a lányokhoz tévedtem be WC-re. Két csukott ajtó, egyik oldal slozi, a másik zuhanyzó. Nálunk a wc jobbra volt. Ott nem. A csaj épp törölközött. Egészen pontosan oldalról láttam, így pucér csajt már láttam, puncit még nem. :$
Persze igyekeztem a lehető leggyorsabban becsukni az ajtót, nem tudom, hogy a csaj volt-e jobban meglepődve, vagy én... :)
Ezt egyébként csak azért írtam le, mert sokkal inkább "hat az emberekre", mintha azt mondanám, hogy "még sosem keltettem kávéval a barátnőmet", vagy még sosem siettem meló után a szerelmemhez". Hogy talán nem vagyok olyan rühedék-szerencsétlen pasi, jelzi, hogy akinek ezt meséltem, nem hitte el. Kiindulásni alapnak nem rossz...
---
Ezúton szeretném kifejezni őszinte részvétemet egykori iskolám, a mosonmagyaróvári Kossuth Lajos Gimnázium diákjainak-tanárainak, az áldozatok hozzátartozóinak az Egyesült Államokban történt szörnyű tragédia után.
Dóri, Szabolcs, nyugodjatok békében...

Nincsenek megjegyzések: