2010. július 4., vasárnap

Megint horoszkóp

Annak idején többen is jeleztétek, hogy tetszett az a horoszkóp, amit ide bemásoltam, és lényegében azt elemezte, hogy az asztrológia szerint hogy állnak a férfiak partnerük - khm... - szájjal történő kényeztetéséhez.
Jelentem, megérkezett a horoszkóp "párja" is. Csak azt nem tudom, hogyan fejezzem ki ezt a lehető legkevésbé közönségesen.
Szóval... A lányok, és az orális szex, csillagjegyek szerint.
A 18-as karika természetesen ismét dukál. :)
Jó szórakozást! :)
***
KOS: Annak a biztos tudatában szopja a farkad, hogy az utolsó cseppet is ki fogja belőled csavarni. És milyen igaza van. Olyan, mint egy fegyelmezett, de mégis játékos, érzéki szexakció. Használja a kezét. Lenyeli. Ja, dugás nélkül hamar feszültté válik.
BIKA: "Szopni született". Érzékibb, mint bárki más. Puha a szája, és mindent tud a farkadról. Úgy szívja, mint egy folyondár. Alap, hogy lenyeli. Még a sejtjeidet is birtokolni akarja. Imád szopni,nyugodt életed lesz mellette.
IKREK: Változó. Érdemes kikapcsolni a tévét előtte, különben azt fogja nézni közben. Elég ügyes tud lenni, ha éppen olyanja van. Amúgy kurvára dekoncentrált. Időnként változtat a fogáson, mert utál unatkozni szopás közben.
RÁK: Utoljára anyád volt hozzád olyan gyöngéd, mint ő, csak máshogy. Elalszol közben, még a nyál is kifolyik a szádból. A lelkedet is leszopja. Olyan, mintha hazatérnél. Lenyeli, mert szeret.
OROSZLÁN: Lángra lobbantja a farkad, mintha egész életében erre a percre várt volna. Játékos és szenvedélyes. Fűti valami mély tűz. Nyelni méltóságán aluli, de ha nagyon felhúztad, megtesz bármit. Muszáj megdugnod cserébe, de hát ilyen az élet.
SZŰZ: Változó. Elküld tusolni előtte, rendet rak, beágyaz, kitakarít. Az első félórában csak tisztogatja a bránert. Nagyon érzéki tud lenni, ha jó napja van. Ha lenyeli, nagyon szeret. Néhány év után rá lehet venni. Első alkalommal valószínűleg rókázni fog.
MÉRLEG: Ahogy szopik, az csak neked szól. Nem sima szexélmény. Testével-lelkével adja a gyönyört, "megszólít". Azért él, hogy jó legyen neked. Jó esély van rá, hogy tudja a neved, nem úgy, mint a többi.
SKORPIÓ: Úgy leszop, hogy belehalsz. Mindent tud, amit lehet, amit mégsem, az valószínűleg nem is létezik. Soha többé nem akarod majd más száját. /Hát persze... / Nyilvánvaló, hogy lenyeli. Ha nem, az viszont a vég kezdete lehet.
NYILAS: Csak azért csinálja, hogy jól megdugd.
BAK: Azok nem szopnak.
VÍZÖNTŐ: Mindent elkövet, hogy ne unatkozzatok. Inkább nem csinálja, ha nincs valami ötlete. Perverz állat, hálistennek. Mindent kipróbált már. Ha peched van, feldug a seggedbe egy műfaszt.
HALAK: Úgy szopik, mint egy álom. Gyakran elábrándozik közben. Megáll vele az idő. Rád pakolja a fél hűtőt, főleg a tejszínhabot. Azt hiszi, Isten lakik a farkadban. Te meg persze ráhagyod, te állat.
***
Hát szóval ennyi. Inkább nem kommentálnék, arra ott vagytok ti. :) És az pedig maradjon az én titkom, hogy célzottan rákerestem-e valamelyik hölgyismerősöm csillagjegyére... :P
Puszik, pacsik, Éljenek a csajok! Naná... ;)

Nincsenek megjegyzések: