2010. július 14., szerda

Semmi extra, csak a szokásos

Akkor vasárnap is szépen időrendi sorrendben haladva: először Forma-1 Brit Nagydíj. Webber nyert, a futam mégis a Webber-Vettel-Red Bull csetepatéról marad leginkább emlékezetes. Mármint annak, aki látta. Én ugyanis szinte végigaludtam. Teljes összevisszaság van mostanában, éjjel nem tudok aludni, nappal meg órákig durmolok. Idegesít... :)
A foci VB döntőjét pedig Laci barátunknál néztük, összesen hatan. Fogadtunk is, de mivel senki sem nyert, így a pénzt szépen visszaosztottuk. Spanyolország csapata lett a világbajnok, bár ez gondolom nem sok embernek mond újat. A vártnál kicsit talán unalmasabb játékkal, de szerintem megérdemelten lettek elsők. A döntőben mondjuk IWIW-en nem tudtam rájuk fogadni, mert Hollandia volt a csapatom... Jó kis VB volt ez, lagymatagon indult, de a végére elég jó kis meccsek lettek.
Hétfőn elég időben hazaértem melóból, és szerettem volna írni a blogba. Még a július 1-i Kisalföldben volt egy érdekes cikk Élet szex nélkül? címmel, azt próbáltam valahogy feldolgozni. De nem sikerült, ezért töröltem. Elszívtam egy cigit, megírtam a bejegyzést még egyszer, amit aztán ugyancsak töröltem. Nem tetszett. Azt már megszoktam, hogy másnak nem tetszik, de ha még nekem sem, az már gáz. De az írást félretettem, és nem adom fel, egyszer majd megküzdök vele... :)
Kedd. Rékával találkoztam délután. Azt terveztem, hogy tanúként vele irattatom alá az ügyvédi meghatalmazást. De nem sikerült, ugyanis még délelőtt észrevettem, hogy az ügyvéd Anyu és Tesóm címét is rosszul írta be, ők pedig nem vették észre, így nyomtatták ki és írták alá. Ezért most egy újabb hetet csúszik a lakáshitel-procedúra. Most már csak röhögök magunkon, mi ilyen szórakozott népség vagyunk. Az értékbecslés eredménye megérkezett, az eredménnyel elégedett vagyok.
Rékával nem beszéltük meg, hol találkozunk, de mindketten odaértünk az Árkádba, a törzshelyünkre. Fél 5 körül találkoztunk, és amikor az óránkra néztünk, már fél 8-at mutatott. Gyorsan elrepült az idő, mondjuk az is tény, hogy nagyon sok mesélnivalónk volt egymásnak.
Azért abban nagyon bízom, hogy a folytatásra nem kell újabb hónapokig várni. Nagyon jó kis délután volt...
A héten meghalt Kállai Ferenc színész, akit a legtöbben talán a Tanú Pelikán József gátőrjeként ismerünk. Az 1970-ben kézült, majd tíz évig tiltólistán tartott film egy nagyon jó filmszatíra az '50-es évek Magyarországáról. Nagyon nagy film, az egyik kedvencem.
Ma semmi nem történt. Hirtelen felindulásból mondjuk elmentem fodrászhoz, de semmi több. És nem vagyok elégedett az új séróval.
A héten a lakásprojekt pihen, pénteken megyek Écsre, szombaton lesz egy német óra, vasárnap pedig Kata tart párizsi élménybeszámolót, ha minden jól megy...
Imádom a nyarat, és a meleget, de ezt egy irodában baromi nehéz átvészelni... Amúgy maradjon csak így, nincs ezzel gond, csak nem egyszerű, ennyit jegyeztem meg. :)
Uborkaszezon van. Most egy ideig pangás, de nem is bánom.
Gyakorlom az egyedüllétet. Lesz benne részem bőven.
Gyúrok rá. Vazze.

2 megjegyzés:

Geri írta...

Tudod a fodrász hozott anyagból dolgozik....:D:D

Gábris írta...

Igen, ez jogos... De a hőség miatt most SOS mentem fodrászhoz, és nem a megszokott csaj volt, akivel viszont nagyon elégedett szoktam lenni. Most olyan semmilyen lett. Se rövid, se hosszú... Stb.