2009. december 27., vasárnap

Wieder Blog

Pár napig most ohne Blog volt, de most újra online vagyok, így hát wieder blog...:) Ez most így elég hülye indítás, de akinek értenie kell, úgyis érti! ;)
A szerda esti gépkarbantartás eléggé elhúzódott, 3 után kezdtem el, és kb. éjfél körül sikerült is befejezni, vagyis inkább félbehagyni.
Csütörtök reggel válaszoltam az addig beérkezett iwiw-es karácsonyi üzenetekre, kerestem ide is egy szép képet, aztán hazamentem. Nem is részletezem, mennyi mindent, és milyen finomat ettem otthon, fogalmazhatnék úgy is, hogy degeszre zabáltam magam... :) Anyuval díszítettünk fát, vagyis én szaloncukrot kötöztem, Anyu pedig díszített. Apunak odaadtuk az ajándékait, aztán pihi, tévé, és DVD volt a program. Jajj, annyi filmet végignéztem... :)
Nézzük csak:
Made in Hungária: másodszor láttam, a Hungária-számok miatt csak jó lehet, de pár zenét hiányoltam.
Papírkutyák: azt hittem, egyszer nézhető, de kétszer néztem meg, magyar film, nagyon beteg, Üvegtigris-fanoknak kötelező.
Valkűr: Tom Cruise-film, nem rossz, de nekem enyhe csalódás. Felületes...
Négy karácsony: egy házasság- és gyerekellenes pár egy véletlen folytán kénytelen végiglátogatni családtagjait, és rádöbbennek, hogy kapcsolatuk mégsem annyira ideális, mint amennyire gondolnák. Nem rossz film, de a végét elaludtam, majd még pótolnom kell.
Igenember: Jim Carrey-film, vannak jó poénok benne, de ez szerintem tényleg csak egyszer nézhető.
Ja, és tegnap este még láttam egy dokumentumfilmet Szabó Andrisról, a 12 éves bősárkányi vak kisfiúról, aki énekesnek készül, és már most fellépései vannak. Hm... Nem tudom, hogy jó úton van-e a srác, remélem, a körülötte élők a "földön tartják", nehogy a végén pofára találjon esni...
Hm... Csütörtök reggeltől szombat estig nem gyújtottam rá! :) Aztán a szomszéd Éva nénivel beszélgetve kávézgatva pótoltam a lemaradást... :/ Pista bával meg apámmal pedig karácsonyi-István napi koccintás volt: fater házipálinkájából ittunk, de az nem kerítést szaggat, hanem mittudomén: tűzfalat... :) Az nem embernek való... :)
Tesóm és sógornőm tegnap futottak be, így megejtettük a nagy kajálás, és ajándékozás második részét is. :) Jaj, Tesómtól a pénz mellett megkaptam a szülinapomra szánt ajándékot is: a FIFA09-et PlayStation-re, magyar menü, Faragó és Hajdú B. hangja, nagyon komoly... :) Vicces, hogy pont a napokban beszélgettünk valakivel arról, hogy szeretek játékkonzolon játszani, de nem aggaszt, hogy 2004-2005-ös játékaim vannak. Amikkel már jó ideje nem játszottam, de most újra rá fogok kattanni, annak idején volt, hogy hajnali 2-ig simán eljátszogattam... :)
Anyu órát kapott tőlünk, tesómék ajándékai is "ültek", így tényleg szép este volt. Aztán beszélgetés, filmnézés. :)
Ma jöttem vissza Győrbe, iwiwre belépve 25 megválaszolatlan üzenet várt. Karácsonyi üdvözletek, és mindet megnyitottam, elolvastam, és köszönöm őket ezúton is! :) Bunkó módon ma már csak azokra válaszoltam, amik nem körüzenetek voltak, hanem személyesen nekem szóltak. Tudjátok, mennyi ilyen volt? Egy, azaz egy darab! :) Nem, ez nem osztályozás, vagy köcsögösködés, jól estek ezek az üzenetek, bár így egy kissé személytelennek tartom a - ahogy egy ismerősöm fogalmazott-"kari üzizés" ezen formáját... Brr... :/ :) Na, ezt gondoltam elmesélem. :)
SMS-ben is igyekeztem most visszafogni magam, de azért pár emberkének így is írtam. És senkinél nem használtam a továbbküldés gombot. És ezért rettentő büszke voltam magamra... :)
Most majd kajálok valamit, aztán indulhat a PlayStation-maraton, este pedig amolyan előszilveszter-féle iszogatás-beszélgetés lesz Baluékkal a Hollóban. :)
Puszik, pacsik, éljenek a csajok, további jó pihenést mindenkinek! :)

Nincsenek megjegyzések: