2009. december 30., szerda

Nem mentünk

Annál azért kevésbé telnek eseménydúsan a napjaim, mint amennyit írok. Időm van, kedvem is, akkor meg miért ne? :)
Ahogy a cím is mutatja, nem mentünk tegnap Öttevényre. Ez benne volt a pakliban, de azért mégiscsak sajnálom. A munkatársakkal is jó lett volna találkozni, a kajáldára is kíváncsi lettem volna, és... És Adrival is megbeszéltük, hogy ebéd után egy BUÉK-puszira azért összefutunk, de ugye ezt is le kellett mondanom.
Amúgy tegnap este Álom.net-et néztem. Jaj, de gyenge eresztés volt az a film... :/Pedig alapból szeretem a magyar mozikat.
Ja, és beléptem iwiw-en egy klubba, aminek a neve "Akik nézték a Walt Disney-t, amikor meghalt Antall József". Épületes, na! :) Egyébként valahol olvastam, hogy furcsa mód az embereknek ez, és még két esemény biztosan megmaradt, mármint úgy értve, hogy mit csinált éppen akkor, amikor az a bizonyos dolog történt. Antall halálán kívül az a bizonyos szeptember 11., illetve az öszödi beszéd "kiderülése". Igen, én is emlékszem mindháromra, de inkább nem untatlak vele benneteket, ha valakit mégiscsak érdekel, szóljon bátran, és pótolom a lemaradást... :)
Ma feladtam egy kolléganőmnek ide Győrbe egy képeslapot. Elsőbbségivel TALÁN megkapja holnap. Ez a levél ez fog menni Pestre, vagy hová, és onnan vissza? Ez durva... :) Amúgy teljesen elszoktam a kézírástól: komolyan mondom, az iromány papírra vetése után szabályosan fájt a kezem... :/ Pedig Ritának igazi kisregényt tervezek írni, csak az új címe Anyu irodájában van, oda meg nincs kedvem bemenni...
Találkoztam kéregetős hajléktalannal, és hittérítő nénivel is. Bakker, leszállok a buszról, odajön a papa, kér cigit, majd jön a néni, szétnyitja a kabátját - huh...:D - és elővesz egy ilyen "Jézus nélkül fabatkát sem ér az életed, ha meg eddig vallásos voltál, akkor rossz nyomon jártál, mert az igaz hit mi vagyunk..."-szerű prospektust. Nemrég hallottam, hogy Abel Xavier, az extrém kinézetű egykori portugál labdarúgó (kép!) áttért az iszlám hitre, mert abban a vallásban látja a világbéke meg minden egyéb földi jó megvalósulásának esélyét. Ja, és ezentúl a Fejszál névre fog hallgatni. Megnéznék egy vallási témájú eszmecserét térítő mamika és Abel... Fejszál között. Még az is lehet, hogy meggyőznének. :)
Este Katával és Nikivel találkozom, az évi szokásos két ünnep közötti beszélgetős iszogatást ejtjük meg.
Előtte még össze kellene pakolni az utazótáskámat, mert ugye holnap reggel irány Bük. 14 ember, 4 nap, 90 liter sör, finom kaják, nagy beszélgetések, és persze hatalmas nagy party! :) Adunk a testünknek rendesen! :D
Szerintem majd még írok!
Puszik, pacsik, éljenek a csajok! :)

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

nem megy a levél pestre;)

Gábris írta...

Kishazánkban én már azon sem lepődnék meg... :)