2009. december 16., szerda

Harmadik nekifutás

Vicces: tegnap és ma is a kukában végezte az épp aktuális bejegyzés, így harmadik nekifutásra próbálok meg valami értelmeset összehozni. :)
A sok ön-lélekbúvárkodás, vagy éppen lélek-önbúvárkodás után kicsit mást akartam írni. Tegnap egy agyament poént próbáltam közzétenni, de nem sikerült normálisan megformázni, így inkább töröltem. Ma pedig egy irodalmi témájú poszt készült volna, de nem voltam elégedett a végeredménnyel, így azt is kiszórtam. De nem adom fel, valamilyen formában mindkettőt viszontláthatjátok majd. :)
Amúgy most amolyan pangásféle van. Az idő ugye fos, ilyenkor semmihez nincs kedve az embernek.
A munkahelyen nagyjából megbeszéltük az évvégét, jövő kedden megyek utoljára, és majd kb. 4-én kezdek. Azaz öt munkanap marad ki, de meg fogjuk oldani, bár csak egy nap szabim van...
A karácsonyi ajándékokkal meglepően jól állok, a családnak már csak kisebb finomítások vannak hátra, még egy-két olyan ismerősömnek kell kitalálnom valamit, akikkel kb. két ünnep között fogunk összefutni, és mindig meg szoktuk lepni egymást valamivel. Ja, és paradox módon még magamat is meg kell lepnem valamivel, bátyámtól ugyanis ezúttal pénzt kaptam, és a kérést, hogy találjak ki magamnak valamit... :) És ez sem egyszerű. :/
A szilveszteri helyszín is megvan már: Bükre megyünk, ahol idén februárban pótszilveszteri bulit is tartottunk. A jól megszokott helyszín, a jól megszokott bandával, dec. 31-tól kb. január 3-ig. De ez még nem fix. :)
Holnap meló után Rékával megyünk Segafredoba, a szokásos beszélgetésre. Régen láttam, hiányzik, jó lesz végre találkozni. És lesz bőven mesélnivalónk is. :)
Pénteken pedig újra foci, szombaton pedig meló. Utóbbihoz nem nagyon van kedvem, de szinte biztos, hogy nem leszünk teljes napot, így azért minden bizonnyal túl lehet majd élni. Ja, és pizzát is rendelünk... :)
Mára most asszem ennyi, puszik, pacsik, éljenek a csajok! ;)

3 megjegyzés:

Gerej írta...

"Utóbbihoz nem nagyon van kedvem, de szinte biztos, hogy nem leszünk teljes napot, így azért minden bizonnyal túl lehet majd élni."

Ne is álmodj róla! Nincs lógás! :) A pizza biztos!

Gerej írta...

We are the Heroes of the Job!
Wir sind die Held der Arbeit!

Gábris írta...

:) Wir sind die HeldEN der Arbeit. Bocs,szakmai ártalom! :P
Amúgy pedig majd meglátjuk! :)