2009. december 28., hétfő

A bizsergés visszatért

Khm... A téma foci. :) Mármint PlayStation. Az lett, amit vártam. Tegnap sörözés előtt nagyon rákaptam a játék ízére, úgy éreztem, akár reggelig ellennék a gép előtt... Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az, hogy a Hollóból visszatérve még lejátszottam pár meccset, és hajnali 1-kor, az első győzelem tudatában tértem nyugovóra. :) Ma már elkezdtem egy szezont is, a cseh bajnokságban szereplő Sparta Praha edzője vagyok, eddig három meccsből egy győzelem, és két vereség a mérleg, ami a tabellán jelenleg a 8. helyet jelenti. Természetesen nem fogok minden meccsről külön beszámolni, csak gondoltam ezt megemlítem. :)
Ha már Holló: Baluékkal beszélgettünk pár sör mellett, szokás szerint nagyon jól éreztem magam velük. Amikor szóltunk a pultoscsajnak, hogy jöhet a következő kör, az alábbi rajzot hozta oda asztalunkhoz:
Kéész. Szeretem a humorérzékkel bíró embereket. :) Azért természetesen kaptunk sört is. :D
Jajj, majd elfelejtettem: varázsoltam a Hollóban: amikor odaértem, a sapkámat betettem a kabátom ujjába, a sálat meg fölé lógattam. Amikor távoztunk, meglepve tapasztaltam, hogy a sapi sehol, de a helyén ott a sál. Na, persze, egyértelműen jobban megviselne, ha az ETO-sálam tűnt volna el...:) Csak hát fázik a fejem... :/
Azt olvastam a Vasárnapi Kisalföldben, hogy csillagjegyem, a Bak jegyébe lép a Vénusz, és ez most nekem olyan húdejó. Nyitott vagyok az örömökre, az élvezetek befogadására. Ám legyen! :) Egyébként én a horoszkópokat alapvetően baromságnak tartom, csak akkor jegyzem meg őket, ha jót jövendölnek. :) Ja, és hamarosan majd megörvendeztetlek benneteket egy asztrológiai remekművel. :)
Valaki felvett MSN-re. Egy lány. Most esz a rosseb, mert fogalmam sincs, hogy ki ő. Végignéztem Kriszti nevű ismerőseim iwiw-adatlapjait, de így nem akadtam a nyomára. Fent lehetne már valamikor. :) Csak ne akkor, amikor épp PlayStation-özök. :)
Gyerekek, rám jár a rúd mostanában. A múltkor majdnem kinyírt az ágyam, ma pedig majdnem kiestem a fürdőkádból. :S El kellett dobnom a zuhanyrózsát, hogy tudjak korrigálni, ha ezt nem teszem meg, kurvára összetörtem volna minden létező csontomat.. Huh, mákom volt...
Délután Árkádoltam egyet, totális kudarc volt a látogatás. Nemzeti Sportot nem kaptam, ismerősnek nem tudtam ajándékot venni (majd holnap), Fannival sem találkoztunk (majd holnap), sőt a Burger Kingben is vagy 10 percet vártam, mert minden nálam fogyott ki. :/ Szóval nem volt jó kör, holnap ismétlés.
Na én mentem játszani, puszik, pacsik, éljenek a csajok! ;)

Nincsenek megjegyzések: