2009. szeptember 2., szerda

Megyeeek! :)

Úgy néz ki, megoldódott a becsvölgyei hétvége problematikája. Picit bonyolult lesz a történet. Délután 15.20-kor indulok busszal, befonom a szemöldököm, majd 19.10-re oda is érek. :) Fél 8-kor pedig indulok tovább Becsvölgyére. Viccses, hogy Zegről minden járat odaér max. 40 perc alatt, az az egy, ami nekem jó, 1 óra 10 percet fog tekeregni. Nem értem a dolgot. Az mindenesetre jó jel, hogy ottani kólázó-törzshelyünknél is van buszmegálló, így ott meg is tudnak várni a többiek. :) A sátramat-utazótáskámat elviszik kocsival a srácok, így szerencsére cipekednem sem kell... :)
És, hogy ki "győzött meg" arról, hogy menjek el? Dóri. Az túlzás, hogy meggyőzött, vagy rábeszélt. MSN-en meséltem neki a dolgot, és ő valami olyasmit írt, hogy ha "nagyon akarom, meg tudom oldani". És ennyi elég is volt útravalónak. :) Igen, nagyon akarom, és megoldom. Szeretem azokat az emberkéket, és kisebb nehézségek árán, de ott leszek Becsvölgyén. És akkor biztosan iszunk az ő egészségére is! :) És ha olvassa, megkérem, mindenképpen jelezze, ha megoldódott az a bizonyos "dolog"!
Történt velem ma egy elég érdekes dolog. Vártam a buszt reggel a megállóban. Odajött hozzám egy lány, és megkérdezte, mikorjön a következő. Aztán beszédbe elegyedtünk, megkináltam cigivel. Amikor nyújtottam neki az öngyújtót, a kezemet húzta a cigi felé, hogy én gyújtsam meg. És egymás mellé ültünk, és beszélgettünk, amíg aztán le nem kellett szálnom.
Egy átlag 28 éves pasinak ez talán egy tök hétköznapi esemény. Hááát, nekem nem. A lányról kiderült, hogy egy volt ETO-focistának a barátnője, és hát "úgy is nézett ki". Ez alatt persze mindenki azt ért amit akar, én csak arra gondolok, hogy baromi csinos volt, eszméletlen nőies, és hát kellőképpen vagány is. És ő, vadidegenként szóba állt velem, a "hülye nyomorékkal", érdeklődött, kérdezett, mesélt.. Az öngyújtós dolgot csak a "metakommunikáció illusztrálása" okán írtam le... :)
Szóval váratlanul, meglepően, és nagyon jól indult a nap. És én írtam már itt "nőideálról", meg "jelekről", meg hasonlókról, amik vagy hülyeségek, vagy nem. De ha egyszer megérem, hogy egy buliban egy nekem szimpatikus, hozzámillő, ismeretlen lány így állna hozzám, akkor talán én is mernék nyitni...
Persze nem feltétlenül egy focista barátnőjére gondoltam... :)

2 megjegyzés:

Unknown írta...

Meoldódott a dolog, van lakás, elfogadható áron, a sulitól 15 percre gyalog, és úgy néz ki, hogy lesz saját szobám is. Dóri

Gábris írta...

Na, ez jó hír, nagyon örülök neki! :) Ééés akkor nem is kell annyit "tömegközlekedned", mint eddig... :)