2009. szeptember 19., szombat

Körülbelül ott tartottunk,

hogy szerda este. Az új MSN elindult, működik is, csak éppen baromira szokatlan. Mondjuk a látszat ellenére nem vagyok nagy MSN-függő, többnyire rejtve kapcsolódok. Ja, és a frissítés letöltése arra feltétlenül jó volt, hogy rájöjjek, a hiba nem az én készülékemben volt.
Aznap este egyébként kisebb vitába keveredtem egyik ismerősömmel egyik "bejegyzésemmel", a Slota-videóval kapcsolatban. Nem is az a lényeg, azt viszont elmesélem, hogy a vita hevében hatalmasat tüsszentettem, melynek következtében belerúgtam a gép házába, amitől az kikapcsolt. Persze azt a benyomást keltve, hogy megfutamodok a vita elől. Pedig nem, erre tanúim vannak, mással is beszélgettem. :)
A meccs. Összesen kb. 5 percet, ha láttam belóle, ebből négyet folyamatosan... :( Nem tartottam be az ígéretemet, és keresgéltem neten, és az említett 5 perc kb. 3 helyről jött össze. Azóta viszont fölvettem a mérkőzést a TV2-ről, és a Sport1-en a Liverpool TV is leadta, úgyhogy a DigiTV "bekaphassa"... :) Amúgy Liverpool-Debrecen 1-0, tehát respect, helytállt a Loki, sőt Bodnár Laci az Eurosporton a forduló válogatottjába is bekerült. :)
Egyik barátom valószínűleg tud jegyet szerezni a Debrecen-'Pool-ra. Én tudom, nem vagyok normális, de annyira nem hoz lázba a lehetőség. De majd még meglátjuk.
Hm... A Story TV-n pedig elindult az Európa Liga (ex-UEFA kupa) közvetítéssorozata, Havas "tanár úr" és barátai felvezetésével. Pf... Amúgy meg olyan kis betűkkel írják ki meccs közben az eredményt, hogy nem is látom...
Egyre inkább terebélyesedik a botrány a Forma-1-ben. Lentebb már írtam: tavalyi szingapúri nagydíj, Nelson Piquet Jr. csapatutasításra a falnak vágja autóját, hogy a biztonsági autó a pályára jöhessen, és így csapattársa, Fernando Alonso, aki egyedül a mezőnyben már túl volt a tankoláson, előnyre tegyen szert a többiekkel szemben. A húzás bejött, a spanyol pilóta nyert. Ez szakértők szerint a Forma-1 történetének legnagyobb botránya. A Renault istállót a kizárás, illetve 500 millió dollár pénzbüntetés fenyegeti, a csapatfőnök Briatore ugye már távozott, mártírt csinálva magából: "beáldozta magát a csapat érdekében". Soha nem gondoltam volna, hogy Baumgartner Zsolttól, a "mi Zsoltinktól" valaha is idézni fogok, de most megteszem. Ő azt mondta, hogy normális pilóta ilyet nem csinál. És ez teljesen így van. Vagy ha csinál, tartja a száját. Vagy ha nem tartja a száját, árulkodjon rögtön. "Szarok bele, hogy a szerződésem múlik rajta, a fő saját és társaim testi épsége, és a sportszerűség". És ennyi. Így viszont elég szánalmas húzás, és szerintem a kis Nelsonnak a jövőben semmi de semmi keresnivalója nincs versenypályákon...
Persze én biztos vagyok benne, hogy a Forma-1 immáron 59 éves történetében voltak ennél nagyobb susmusok is, csak azok nem derültek ki...
Jáááj... Érzelmi életem... Vagy mim?! :) Egy munkatársnőmet megkérdezték, hogy az esete vagyok-e én. A csajtól "Nem akarom a Gábort megbántani, de nem!" volt a válasz... Nem bántott meg, ez nem újdonság... Mondjuk ha valahol, akkor itt tényleg elméleti volt a felvetés, a kolleginának férje, gyermekei vannak. Ja, és azt mondta, hogy nem szereti a gyerekes felnőtteket. Pf... Mondjuk a ronda-igénytelen-bunkó hármashoz viszonyítva a gyerekes már szinte dícséret... :D Ja, és "akit az Istenek szeretnek, örökre meghagyják gyereknek..." :)
Az iwiw-re feltöltött új képek alapján ismerőseimnél kitört a házasodási láz, és a gólyák is alacsonyan szállnak! :) Külön gratulálok Moncsinak, egykori gimis osztálytársamnak, majd fősulis csoporttársnőmnek, akit focista párja, Zoli vezetett az oltár elé... :)
Tegnap este ETO-ZTE meccsen voltunk, előtte pedig a Sörkertben. A végeredmény 1-1, szerintem hazai pályán az utóbbi évek egyik leggyengébb játékával. Nagy nehezen a 84. percben találtunk egy gólt, és utána kezdtünk el igazán játszani, tehát a hosszabbítással együtt kb. 10 percig. :( Bajzi, visszavárunk!
Most a szokásos menetrend, go Écsre, majd délután vissza, és ha nem jön közbe semmi, Katával beülünk valahová beszélgetni egyet! Jó hétvégét! :)
Ja! Tudjátok, hogy hívja a "cuki", vagy ha úgy jobb, a Hello Kitty-szleng a hálózsákot? Nem? Kapaszkodj meg:
CSICSIZACSI! :D

2 megjegyzés:

Jereg írta...

...és a kőműves dekoltázs hol marad? :D

Gábris írta...

Húúú bazz azt kifelejtettem...:) Na mindegy, azt majd legközelebb... :D