2009. szeptember 22., kedd

Vegyesfelvágott 8.

Ismét sok minden történik velem, körülöttem, így hát Vegyesfelvágott. És most rájöttem, honnan a csodából szedtem én ezt a címet? Egyszer egy haver ömlesztve adott mp3-ban zenéket, és a mappát vegyesfelvágottnak neveztük el. Na, már ezt is tudod... :)
Megszületett az ítélet a Renault-t érintő F1-es botrány ügyében. Eszerint a csapat felfüggesztett 2 éves eltiltást kapott, a csapat igazgatóját Pat Symonds-t 5 évre, a csapatfőnök Flavio Briatore-t pedig örökre eltiltották az FIA által szervezett versenyeken való hivatalos részvételtől.
Nos... A Renault csapat pénzbüntetést nem kapott, de ez szerintem azért benne volt a pakliban. Bár a tévében lehetett hallani, hogy az USÁ-ban bejelentették, véget ért a gazdasági válság - hehe! :)-, azért a világ nagy részén ez nincs így. A nagy autógyárak is racionalizálják költségvetésüket, sorra lépnek ki a Forma-1-ből, az autósportból, és ezt nyilván el kellett kerülni, ezért az enyhe ítélet, szerintem... Symonds és Briatore viszont elég szigorú. Persze, nagy sportszerűtlenséget követtek el, de szerintem nem ez volt az első ilyen eset, csak éppen ez most kiderült. Bár abban biztos vagyok, hogy a jó öreg Flavioról fogunk még hallani... Alonso állítólag nem tudott a csapat tervéről, így nem kapott büntetést. Piquet-nek pedig büntetlenséget ígértek, mondjuk én meglepődnék, ha ilyen "pedigrével" szerződést kapna még a száguldó cirkuszban. Alonso minden valószínűség szerint a Ferrarihoz távozik, helyére Kubica, de egyes hírek szerint Kimi Räikkönen is érkezhet.
Érdekes, hogy Briatore Alonso, Webber, Grosjean és Kovalainen menedzsere is volt eddig, ők kereshetnek új pártfogót...
Új, eddig számomra ismeretlen kifejezést hallottam a napokban: kőműves dekoltázs. Hallottad már? A kép segít a "rejtély" megfejtésében. :) Igen, az elővillanó fenékvágatot nevezik így, én még ezt így ebben a formában soha nem hallottam... És nagyon szellemesnek tartom a leguggoló mesteremberre asszociáló kifejezést. :D Ééés ezennel akkor megoldódott számomra egy másik rejtély is. Akkor hát ez lenne a zsinórtanga... Gondolom... Vagy nem??? :) Tapasztalatlan, "romlatlan lelkű" fiatalemberként van még egy szó, amiről eddig azt hittem, hogy tudom mi az, de aztán rájöttem, hogy mégsem biztos: a cicanadrág. Ez az a feszülős nadrág, amit mostanában egyre többször szoknya vagy rövidnaci alá vesznek fel a lányok??? Segítsetek, ezt tényleg nem vágom... :( :)
Tegnap volt egy elég érdekes telefonbeszélgetésem. Egy lány hívott fel, pénzügyi tanácsadás témában kapta meg a számomat. Na, és azt hitte, nem ismer, pedig de. Annak idején volt nálunk egy elég emlékezetes termékbemutatón. Defektet kapott az udvarban, meg hasonlók. A srác, aki vele volt, azt hittem a férje, pedig nem. És ahová pedig be akart szervezni, ott már megelőzték: másnál már meghallgattam a beszámolót... Jókat nevetgéltünk, majd elbúcsúztunk, vicces volt.... :)
Délután olyat estem a munkahelyemen, hogy csak na... Egy mocskos szemét raklap kigáncsolt, én meg ráestem a vállamra... Egyrészt nagyon fáj, másrészt a kezemet elég gyakran használnom kell esetleges további borulások korrigálására, de ha erre még holnap ráesek, pl. a buszon, akkor nagyon jól fogok kinézni... :/
Ha már busz.... Most hallottam a hírekben, hogy Debrecenben egy helyi járaton egy öregasszony és a fia megütött-leköpött egy egyetemista lányt, aki köhögött, és azt hitték róla, hogy sertésinfluenzás... Szóval: tessék óvatosan, feltűnés nélkül köhögni-tüsszenteni! :) És azt is hallottam, ha nincs nálad zsepi, higiéniai okokból ajánlott a könyökhajlatodat (!) használni! :D
De most komolyan: milyen világban élünk? :/ Nagyon durva...
Geri kolléga ha minden jól megy, holnap ilyenkor már elvileg egy jogosítvány büszke tulajdonosa lesz!
Gyerünk, Papa! ;)

Nincsenek megjegyzések: