2009. szeptember 10., csütörtök

Sokmindenről

Sokmindenről tervezek írni, de azért annyira nem, hogy vegyesfelvágott legyen. De ha mégis, akkor módosítom a címet... :)
Többé-kevésbé sikerült kipihennem a hétvége megpróbáltatásait, valamennyire feltöltöttem az aksikat, úgyhogy minden oké. Mondjuk a jó idő kicsit még kitarthatna! :)
Ismét téma voltam a munkahelyemen. Nem, ezúttal nem kaptam fegyelmit! :) Megint a magánéletem, ezen belül párkapcsolataim, vagyis inkább azok nem léte voltak napirenden. Volt valami elszólásom, félmondatom, már nem is emlékszem rá pontosan. Mindenesetre ennek kapcsán próbáltak kikupálni drága munkatársaim. Amit köszönök is szépen, meg jól is esik, hogy szívükön viselik sorsomat. De jelen pillanatban tényleg úgy vagyok vele, hogy család, barátok, meccsek, Forma-1, emellett kíváncsian figyelem, hogyan alakul tesómék élete, a többi meg majd lesz, ahogy lesz... Azt persze nem mondom, hogy nem érdekel, de egyszerűen nem látom a minimális jelét sem annak, hogy okom lenne egy picit is bizakodni...
Tegnap a változatosság kedvéért cipőt venni mentem az Árkádba. Már megint szétment az épp aktuális... Amúgy meg rájöttem, hogy ki tudom számolni, hogy egy cipőm kb. mennyi ideig bírja a strapát. Szóval: ahány ezer forintért vettem, annak a fele, és annyi hét után kell általában cipőt vennem. Most például egy 13 ezer forintos adidas cipőt vásároltam, tehát nagyjából 6 hétig meg van oldva a lábbeli-probléma... Ezelőtt egy 4 ezer forintos csukát rúgtam szét 2 hét alatt, de nagyjából a többinél is stimmel a tendencia. :) Kíváncsian várom, hogyan fog beigazolódni. De mindenesetre szoktam nevetni, amikor valaki meséli, hogy mondjuk egy sportcipőt már harmadik éve nyúz... Sansztalan. Talán majd ha ortopéd cipőm lesz. Ami sose lesz... Vagy műlábam... :) Ami remélem, szintén sose lesz... :)
A cipővásárlásban ex-kolleginám, Réka segített, utána pedig ismét törzshelyünkön, a Segafredoban töltöttünk 2-3 kellemes, ámbár annál gyorsabban eltelő órát... :)
Amíg mi Becsvölgyén pusztítottuk az agysejteket, Pesten vonultak a melegek. Szívük joga, bár nekem ez egy picit visszatetsző. Nem ítélem el őket, alapvetően semmi bajom velük. Legyenek így boldogok! És itt jön egy kurva nagy de! De ha fel is vonulnak, azért arra törekedhetnének, hogy a többi embert ne botránkoztassák meg megjelenésükkel, viselkedésükkel.
Meg aztán az sem tetszik, hogy sok olyan politikust, közéleti személyiséget lehetett látni a tévében, hogy megtisztelték jelenlétükkel a rendezvényt, akiket mondjuk nagycsaládosok, vagy éppen fogyatékosok rendezvényén hiába keresnénk... És ez elszomorít... Hogy Gyurcsányt földalatti különjárat vitte haza, az már egy másik történet...
Forma-1: a szezon hátralévő részében az olasz Giancarlo Fisichella fogja helyettesíteni az egyre jobb egészségnek örvendő, nemrég plasztikai műtéten átesett Felipe Massát. Olaszként, az Olasz Nagydíjon bemutatkozni a Ferrariban, na az a nem semmi... :) A Mercedes pedig a hírek szerint nem hosszabbítja meg a McLarennel 2012-ben lejáró szerződését, sőt már 2010-tól bevásárolja magát a Brawn-csapatba, amely már jövőre Merci-logóval, ezüstre festve indul a VB-n. Állítólag.
Foci: magyar válogatott: 2 meccs, 0 pont a svédek, majd a portugálok ellen. A svédek ellenit szerencsére nem láttam, így is csak mi tudunk kikapni. 94. perc, pech, és balfaszság... Tegnap a portugáloktól is hamar gólt kaptunk, ott maradt a 0-1, sosem tudjuk meg, hogy alakul a játék képe, ha mondjuk félidőig marad legalább a döntetlen. Mindenesetre a közönség fantasztikus volt, Bodnár Laci visszatért, és ez megsüvegelendő. Az esély megvolt, nem éltünk vele, de én látok fantáziát ebben a csapatban...
Szombaton Hali-ETO, Győrben, tévében, valamelyik kocsmában. :)
Hm... Azon gondolkodtam, hogy kolleginám a méhcsípés után hiányolná-e, ha nem említeném meg, hogy egy ollóval sikerült belevágnom az ujjamba, és ő szerzett nekem ragtapaszt... :) ;)

Nincsenek megjegyzések: