2016. június 6., hétfő

Gyors helyzetjelentés

Amikor 2009 februárjában sérvvel műtöttek, összesen 6 hétig voltam táppénzen, és rengeteget posztoltam. A tervek szerint most csak 3 nap a táppénz, és nem fogok sokat posztolni, de egy gyors helyzetjelentést azért pötyögök. És egész eddig döglöttem, most kapcsoltam be a gépet. Tényleg.:)
---
Tegnap a bejegyzés megírása után rendeltem kaját. Amerikai óriás hot dog a Don Pepéből. Volt benne anyag, finom is volt, de azért a 2000 forintos ár elég durva érte. 
YouTube-on nézegettem videókat. Az NDK-val foglalkozó dokumentumfilmeket kerestem, és... Beszarsz: ráakadtam azokra a klasszikus, SAT1-ről, RTL-ről ismert, '70-es évekbeli német szexfilmféleségeire, magyar szinkronnal! (!!!). Fiatalkorú ismerőseimre tekintettel a linkeléstől eltekintek, Azt azért megjegyezném, hogy annyi punciszőr a világon nincs. Már bocsánat.XD
Aztán jött Harcsi. Megbeszéltük az élet nagy dolgait. A szülinapi sör elmaradt, mert kedves barátom kocsival jött. Ezért kávéztunk. 
Tegnap játszottak egy női kézilabda EB-selejtezőt: Magyarország-Finnország 44-13. Írták ám fórumokon, hogy jaj hát a finnek ellen könnyű villogni, meg azt se' tudják, mi az a kézilabda... Az, hogy focistáink a világbajnok németektől kaptak ki 2-0-ra, az szégyen és gyalázat. Nekünk magyaroknak semmisenemjó. 
Ja: a tegnapi posztban valami rejtélyes okból kifolyólag többször is leírtam, hogy valami rejtélyes okból kifolyólag. Cink.:)
Aztán meccs a YouTube-on: ETO FC Győr-Dorog 1-2. Az idő fos volt, de ez nem tartott volna vissza, viszont a kezem miatt tényleg jobb, hogy nem mentem ki. Meg hát a játék is... Amúgy összesen 300 néző volt kint a meccsen, nem is csodálom... 
A szezon végére a csapat, a klub minden tekintetben lenullázta magát. A kép a lelátó állapotát mutatja, mondjuk én valamelyik meccsen madártetemet is láttam.  Ide jutottunk... Az ETO meccsével egyidőben (!) játszott a Gyirmót, 2000 néző előtt kaptak ki a bajnokavatón 4-3-ra a Siófoktól. 
A képet egyébként a Győrben Hallottam csoportban láttam. Ahol szerintem semmi keresnivalója nem lenne. Egy szurkoló legyen annyira lojális, hogy nem teregeti ki a szennyest, nem égeti saját klubját, nem kínál alapanyagot a károgó kárörvendőknek. 
Jó, én is feltettem ide, de ez a naplóm, az azért más!:)
Meccs közben nemigen csúszott a sör, aztán beindult a henger, a konyhában sör-cigi-mp3-messenger kombó volt este 11-ig. 
Kellett, jól esett, kivoltam... 
---
Ma. 5 körül keltem. Fürdés, kávé, mp3-lejátszó-töltés, Petivel kávé, meg kis dumcsi, aztán 7 körül elindultam a kórházba. 
A kórház... A fogadószintre mentem újságért. És nem találtam egyik általam ismert újságost sem. Kiderült, hogy a büfében tudok újságot venni. Istenem, 20 év alatt hányszor de hányszor megesett, hogy beugrottam valamiért a büfébe, aztán mentem Anyuhoz az irodába... Most is majdnem arra indultam el... 
Aztán persze a baleseti felé vettem az irányt. A doki komoly volt, olyan tanár uras, vagy nem is tudom. Szombaton ugye arról volt szó, hogy ha hétfőig nem javul a helyzet, mindenképpen műtét. Ez a doki meg azt mondta, hogy egy tűvel kiszívjuk kiszívjuk a trutyit, aztán szerdán menjek vissza, és ha nem nő vissza, nem pirul be, akkor megúszom a műtétet. Megkérdeztem a doktor urat, hogy mitől alakult ki, meg hogy mit tudok tenni ellene, hogy kiújuljon. Erre visszakérdezett, hogy miért, a torokgyulladás ellen mit tudok tenni? Jogos... Amúgy az asszisztensnő szerint a másik könyököm sem az igazi. 
Amúgy... Pl. le kell ülnöm a földre, ha cipőt húzok. Ma reggel is észrevettem, hogy "izomból" ültem le, nyeklett a könyököm rendesen. 
Ajánlottak egy gyulladáscsökkentő gyógyszert, azt megvettem, és fél 9 körül már végeztem is. 
Szar állapotban van a magyar egészségügy. De az emberek, a dolgozók előtt, tényleg le a kalappal, nagyon rendesek, kedvesek! Azon mondjuk elgondolkodtam, hogy amúgy is végeztem volna fél óra alatt, vagy "csak" emlékeztek Anyura és tesómra, és ezért előbb sorra kerülhettem? Ez sosem derül ki...:)
Szoktam azon poénkodni, hogy csináltatok valami fogyatékos kitűzőt, vagy karszalagot, a buszon célszerű lehet. Az ötletnek van létjogosultsága, jobban odafigyeltek rám így, bekötött kézzel. 
Háziorvos... Az a nő se semmi... Egy szórakozott nagymaminak tűnik, de jó fej, és tök jó a dumája. Mondta, hogy régen látott, mondtam neki, meg ne haragudjon, de hála annak a magasságosnak! Mert azért az én dumám se gyenge!:)
Na, vázoltam neki a szitut, majd közöltem vele, hogy csütörtökön meg már mennék dolgozni. Erre azt válaszolta, hogy na majd azt ő eldönti. Csak nehogy ebből is hat hét legyen...XD
Amúgy most a többi beteg sem akasztott ki, senki nem vágott elém "csak receptért", vagy "csak vérvétel" okán. 
Hazatérve kávé, döglés, ebéd, döglés. 
A blogbejegyzés megírása után döglés. Meg olvasás, meg kávé. 
Este Kék fény. Meg Ádám keresi Évát.
Holnap lehet, hogy jön valaki németre, amúgy meg nem kizárt, hogy ki sem kelek az ágyból. 
Ma este levehetem a kötést. 
Szerdán meg légyszi szurkoljatok, hogy minden okés legyen, jó lenne megúszni a műtétet! Köszii!:)
Na és mára ennyi is voltam!
Jók legyetek, vigyázzatok magatokra!
Puszik, pacsik, éljenek a csajok!:)

Nincsenek megjegyzések: