2016. június 23., csütörtök

Dórikás szülinapos

A papírforma szerint most ugye egy foci EB-s élménybeszámoló következne. De ezennel csatlakozom a magyar labdarúgó válogatotthoz, és borítom a papírformát. Mert ma reggeltől estig Dóri születésnapja van. 
Idén lesz 8 éves a blog, és ez a hetedik szülinapi köszöntő.:) Visszakerestem, itt az első!:) Khm... Kicsit olyan "goszisra" sikeredett...:D Basszus, akkor kezdted a fősulit... 
Ilyenkor mindig visszaemlékezem kicsit, mennyi minden történt az elmúlt évek alatt, el sem hiszem, milyen gyorsan telik az idő. És igen, az egész egy fényképpel kezdődött. Hogy nem engedted, hogy lefényképezzelek, inkább küldtél egy képet. Aztán gyűlt-gyűlt a portfólió.:)
Vagy amikor egy téli délutánon ültem a buszon, letöröltem a párás ablakot, és a mellettünk lévő buszon, velem egyvonalban te tetted ugyanazt.:) Erről mindig ez jut eszembe: "Mindegy, hol vagy és mikor látlak. Ha életemben csak egyszer, akkor is szeretlek. Nem kell veled élnem, nem kell naponta látni, érinteni, ölelni, simogatni téged. Elég, ha megpillantlak a vonatablakban. Vagy még annyi se kell. Csak tudni, hogy vagy."
Jó-jó, kicsit nyálas, de nagyon igaz!:)
Meg a szülinapozás az Árkádban...:)
Az idei év annyiban kicsit talán rendhagyó, hogy nem beszélgetünk valami sokat. De szerintem még ennyiszer nem hoztuk szóba, hogy jó lenne találkozni. Azért előbb-utóbb csak összejön.:)
Jaj: és annyira jó volt nálatok! Ez mindig eszembe jut, csak nem tudom, mondtam-e, nagyon szép helyen laktok...:)
6, 23, 26, 81, 90. Szombattól így fog kinézni a dórikás lottó-számsor!:)
És még az is érdekes, hogy nem azt írta ki a facebook, hogy születésnapod van, hanem hogy tudassam veled, hogy gondolok rád. Valamit tud ez a Zuckerberg bácsi...:O 
Úgyhogy Dórikám, ezúton is tudatom Veled, hogy gondolok Rád, és Nagyon Boldog Születésnapot kívánok Neked!:) 
Jag hoppas att alla dina önskningar går i uppfyllelse. Grattis på födelsedagen! Puss!;)

Nincsenek megjegyzések: