2010. május 16., vasárnap

Vegyesfelvágott 17

Már említettem, hogy tartok itt a gépnél egy füzetet, amibe egyebek mellett címszavakban jegyzetelni szoktam, hogy kb. miről szeretnék írni itt a blogon. Ha pedig melóban, vagy mondjuk a buszon jut eszembe valami, akkor azt egy cetlire vésem fel. Nos, egy papír már péntek délutánra megtelt, és akkor a tegnapi nap nem volt sehol... :) Szóval elég hosszú leszek most.
Elöljáróban: pénteken kaptam egy hölgyismerősömtől üzenetet iwiwen. A Veres Robis bejegyzésre reagált, és hát a lelkemig hatolt. Nagyon a hatása alá kerültem az üzenetének. "Olyan pasi vagy, aki megél, átél, túlél. És ez jó." Ez vagyok én. Köszönöm. Csak azt nem értem, hogy én mindig igyekszem magamat adni, és ugyanazzal a stílusommal valaki szinte már méltatlanul pozitív véleménnyel van rólam, megint más szerint pedig én vagyok a világ legmocsokabb-legszemetebb embere... Nem értem...
No, akkor sport: erősít a Győr NB1-es női kosárlabdacsapata. Másodedzőnek idehozták a bajnok Pécs trénerét, a játékosok között pedig új arc lesz többek között a kétszeres NBA-győztes Hakeem Olajuwon lánya. Ez tök jó. Csak engem nem érdekel. Ez a női kosárlabdacsapat valahogy idegen nekem. A futsalosok pedig a bajnoki döntőbe jutottak. A focibérletemmel arra a meccsre is ingyen mehetnék, de valahogy nem vonz. Lehet, hogy hülyén hangzik, de azt a bajnoki címet "nem érezném magaménak". Pf... Na, ez is kit érdekel rajtam kívül? Csak le kellett írnom... :)
Levéltitok: már írtam róla, hogy szent dolognak tartom. Gyűlölöm, ha elolvassák leveleimet, mailjeimet, matatnak a telefonomban. Ez most azért jutott eszembe, mert a héten úgy adódott, hogy Kata megadta iwiw-oldala jelszavát, hogy a bulijára kiküldött meghívók visszajelzéseit szemmel tartsam. Nos, figyeltem is, de volt, hogy véletlenül megnyitottam egy "egyéb" levelet is. De villámgyorsan kiléptem, nehogy véletlenül is beleolvassak. Szóval működik a dolog. Oda-vissza. És ez így természetes.
Barátok közt: szerepelt benne egy mentős ismerősöm. Mentették a Klaudiát. :) LOL! :) Na, meg a 10 millió forintos kérdés... Kinga majdnem feláldozta magát. Gézáért. Huh, szeretem ezt a sorozatot. Mindig történik valami... :)
Pénteken meló után elmentünk Baluval az Árkádba, hogy szülinapi ajándékot vegyünk a Katának. Kapott tőlem egy rózsaszín Nike-baseball-sapkát. Mindig szekál, ha puszilkodás közben lefejelem. :) Így már neki is van egy "kurva sapkája". Ahogy szoktam mondani. :) Bebarangoltuk az egész Hervist, de sehol nem láttam. Majd ráleltem: kifelé menet, a kirakatban... Jellemző. :P
Este pedig felhívott a Humanitás főszerkesztője. Éppen javítgatta a velem készült interjút. Jó is, hogy hívott, mert így kiderülhetett, hogy nem Sándornak hívnak... Sanyiiii.... :D És kellett magamról képet küldenem. Lehetőleg focisat, mert az olyan vicces. Muhaha! :D :/
Huh... Nem nagyon szoktam odaadni senkinek a gépemet, hogy csináljon rólam képet. Így engem szinte csak valamilyen buliban, vagy sporteseményen fényképeznek. Ezért nem nagyon találtam magamról olyan képet amin nem mezben vagyok, és nincs nálam se sör, se cigi. :D Ja, és egy nem szakállas kép lett, négy meg szakállas. De visszaírt a csaj, hogy a velencei tetszik neki. Szóval szerintem azt teszi be. :)
Pénteken aztán az utolsó busszal mentem ki Écsre. Szombaton délután már jöttem is vissza. Hitelügyintézés volt. És hát úgy néz ki, belevágok. Részletek majd máskor.
Aztán bevásároltunk, majd a fos idő miatt ismét nálunk volt a meccs előtti sörözés. Anyu szerint már ezért megéri megtartani a kérót. :D 2-0-ra megvertük az MTK-t. A végére kezdünk nagyon belelendülni, fél éve veretlenek vagyunk. :) Szerdán megyünk Debrecenbe, hétvégén meg fogadjuk a Vidit. A két bajnokaspiráns van hátra. Huh, mi lesz még itt?
A meccs után hazajöttem, a 10 perces séta alatt kb. 825 liter víz ment az új cipőmbe... :/ Hazajöttem, átöltöztem, és indultam is a Smukiba, Kata bulijába. Jól indult, mert az orrom előtt ment el a busz, még futottam is utána. Így is késésben voltam, nem akartam újabb fél órát bukni, így taxival mentem a kocsmába.
Megejtettem a köszöntést, meg ittam welcome drinket az ünnepelttel. Jägert. Meg bulangát. :P Balázzsal pedig ballagási csokrának tartozékait fogyasztottuk el. Rakétáztam, ezt is megértük. :P Nagyokat beszélgettünk, hülyéskedtünk, jól éreztem magam. Iminél volt fényképezőgép, dokumentálta az eseményeket. Ha van iwiw-gyanús kép, most láttam Gosziblog hét képe-gyanús felvételt. Csak majd az érintettől kell engedélyt kérnem... :)
Buliba én már sajna nem mentem, ezért még szerintem ki fogok kapni... :$ Igazából fáradt is voltam, ez a sok röviditalt is éreztem, és... És hagyni akartam Katáékat kibontakozni... Hogy sikerült-e, az majd kiderül... A táncitánci pedig várat magára, valamikor tényleg jó lenne megejteni...
Kettő után értem haza, fél 9-kor keltem is. Az idő katasztrofális, így csak újságért mentem le a kútra. Nem emlékszem ilyen csúnya májusra...
Most pedig Forma-1-et nézek. Monaco. A klasszikus. Hajrá, Kubica! :)
Puszik, pacsik, éljenek a csajok! :)

Nincsenek megjegyzések: