2010. május 19., szerda

Hétközi forduló

Először is egy picit vissza szombatig: jó volt, tényleg nagyon jó volt, jó lett volna tovább is lenni, de biztosabbnak láttam, ha hazajövök. :) A Matáv-klub pedig annyira nem az esetem, így remélem, legközelebb hosszabb buli lesz, táncitánci, meg miegymás... :) Akkor majd már biztosan nem ETO-meccsről beesve, és talán nem szakadó esőben.
Amúgy tök durva, hogy én mérgelődtem azon, hogy szarrá áztam a szombati éjszakában, míg másoknak egy egész élet munkáját vitte el az ár... :( Szörnyű ezeket a képeket látni a tévében, tényleg le a kalappal a gátakon dolgozó emberek előtt! És örülök, hogy vége a fos időnek, nagyon elegem volt már belőle.
Vasárnap. Na ja, édes semmittevés. A blogolás után Forma-1-et néztem. Webber simán nyert, de ez a futam Alonso felkapaszkodásáról, Barrichello kormánydobálásáról, és persze Schumi előzéséről, kizárásáról marad emlékezetes. Nem szoktam, de most sajnálom őt. Addig oké, hogy van egy szabály, miszerint ha az utolsó körben megy ki a pályáról a biztonsági autó, akkor már tilos előzni, azt viszont sárga zászlókkal illenék jelezni, a versenybírák viszont zöldet lengettek. Magyarán megszívatták Schumit... :/
Este meg körkapcsolásban néztem a Barca és a Real meccsét, szerencsére a katalánok teljesen izgalommentesen biztosították be bajnoki aranyukat. És - szerintem - életemben először ettem gofri! :) Eleddig kimaradt! :)
Hétfőn Hollóztunk, Kata szülinapját újra megültük. Jóó volt! :) Előtte megkaptam a szombati buli képeit. Huh, hát rólam nincs normális kép, a potenciális hét képe viszont tényleg jól sikerült. De nem teszem ki, csak ha az érintett magára ismer, és jelez, hogy okés... :)
Tegnap elég hamar fél 9 tájban lefeküdtem. Fáradt voltam, és még gondolkodtam is, hogy net vagy alvás, aztán elszállt a net. Így megoldódott a probléma. (Most én eztv csak álmodtam, vagy tényleg jól rémlik, hogy a magyar helyesírás szerint nincs nagybetűs hosszú í? Ez most eszembe jutott! Ja, és még tudok írásban összevonni-kivonni-osztani-szorozni! Nem kicsit meglepődtem magamon!)
Ma pedig hétközi forduló, este 8-tól Dreher, kocsmában nézzük az ETO-Debrecent! Utolsó előtti forduló, megengedő vagyok, kikaphatunk! :) De vasárnap a Vidi ellen nyerni kell! :)
Lesz majd valamikor egy horoszkóp témájú írásom. Ma még csak annyit, hogy hétfőn két ismerős csajszinak volt a szülinapja. Két év különbséggel egy napon születtek, egyforma a csillagjegyük, mégis annyira különbözőek.... :) Az mindenesetre közös, hogy mindkettőjüket nagyon szeretem! :)
Elkezdtek "cseszegetni" a cégnél. Mostanában elég gyakran - de nem sokat - beszélgetek az egyik csajszival, és már mindenki azzal szekál, hogy ő a szerelmem, meg hasonlók... Nem tudom, miért kell így kombinálni... Vagy csak szekálódni... :/ Az mindenesetre tényleg tök jó poén lenne, hogy elmondhatnám, hogy a barátnőm mozdonyokat szerel... :D
De amúgy etéren megint pesszimista periódus van. "Félek, a magány győz le engem!"- ahogy a Lord is énekli... Nem hiszem, hogy a harmadik ikszbe lépve fog megfordulni az a bizonyos hadiszerencse... Meg aztán hitellel a nyakamban nem főleg nem leszek egy jó parti... :(
Holnap hitelmegbeszélgetés, pénteken befutnak tesómék, szombat BL-döntő valahol, vasárnap ETO-Vidi, hétfőn unokatesómék jönnek Zalából Écsre. Ismét viszonylag mobil lesz a kis hülyegyerek... :)
Na, de keine Panik. Erősnek és optimistának kell lenni. És erőt sugározni. Sokat! Mer' az jó!
Valami még volt, de elfelejtettem. Talán jobb is.
Puszik, pacsik, éljenek a csajok! :)

Nincsenek megjegyzések: