2010. május 13., csütörtök

Table de pique-nique+4 chaises :)

Nem akartam az előző bejegyzést oda nem illő témákkal megtörni, így csak most mesélem el, hogy vasárnap végülis nem a Hollóban voltunk, hanem a marcalvárosi Alpesiben. Kint iszogattunk a teraszon, és nagyon jól sikerült kis este volt. Olyannyira, hogy hajnali 2 körül sikerült lefeküdnöm, és 5-kor már keltem is, hullafáradt voltam egész nap, de ez mondjuk nem meglepő.
Hétfő este Baluék elhozták az összecsukható sörpadomat. Nagyon praktikus, egy asztalhoz négy szék tartozik, és egy nagyobb koffer méretére össze lehet csukni. Természetesen ismét Made in China-ról beszélhetünk. Még nem csomagoltam ki, de a dobozon lévő magyar nyelvű ismertető nagyon tetszik. A termék "önállóan összeszerelendő". Na, ennek így nem sok értelme van, mert nem lapraszerelt, gondoltam, hogy nem ülhetek rá az összecsukott cuccra. Azt pedig csak nem tiltják meg nekem, hogy Péter, Jenő, vagy Julcsi, Piri, Sári stb. segítsen nekem az összeszerelésében. Szóval, gondolom, összeszerelhető-t akartak írni derék kínai barátaink. Ja, és a következő magyar nyelvű mondat is nagyon tetszik: "Dolaczona instruckja obslugi." Ezt a nyelvjárást én sajnos nem ismerem. :)
Na, egy picit akkor az előző bejegyzésről. Tényleg nem akartam se ironizálni, se gúnyolódni, se magamat sajnáltatni, csak leírtam a véleményemet. Köszönöm az itteni kommentet, és az iwiwen érkezett két véleményt, az egyiket érdekes módon egy mozgássérült lány, a másikat pedig egy olyan ép csaj írta, akinek már - majdnem - volt mozgáskorlátozott barátja. De nem, nem rólam van szó... :( :)
Még egy kis adalék a témához. Az RTL Klub honlapján találtam egy interjút Veres Robival és barátnőjével. Hát, nem győzött meg a beszélgetés... Tudom, egy kapcsolatot nem szabad kívülről, egy hat perces interjú interjú alapján megítélni, de sehol egy összekacsintás, egy érintés, mintha két idegen ült volna egymás mellett, a szöveg pedig nagyon sablonosnak tűnt. Jó-jó, nem azt várom, hogy élő adásban pettingeljenek, de azért ez így... Furcsa volt, nekem legalábbis.
Az pedig megérne még egy bejegyzést, hogy Csonka András, és Erdélyi Mónika milyen hülyén kérdeztek. Amit továbbra is rühellek: Mónika úgy kerülte a mozgássérült szót, mintha egy buzival beszélgetne: "probléma van az egészségi állapotoddal". Náthás, basszus... ???
A videót itt megnézheted. Ha érdekel...
Még egy kis kulisszatitok-féle. Ma szarrá áztam hazafelé jövet az esőben. Többen kérdezték, miért nincs nálam esernyő. Nos, két okból. Egyrészt ha elesnék, egy kezemet lefoglalná manőverezés közben, másrészt pedig amúgy is kiimbolyognék alóla... C'est la vie...
Sport: elég idióta módon bundázással vádolták meg a Gyirmót focistáit. A csapat Tatabánya elleni meccse után merült fel a gyanú, méghozzá azután, hogy Kiprich Józsefnek a győri kék-sárgák bányászvároshoz ezer szállal kötődő edzőjének fia, és egyben játékosa, Dániel a meccs előtt poénból felhozta a bundázás lehetőségét tatabányai cimboráinak. Akik persze feljelentették, sőt már az Ajka elleni 4-0-át is vizsgálják. Valaki nagyon nem akarja, hogy a Gyirmót NB1-es legyen, tavaly a bundaügy, idén meg ez... Nagyon szomorú fejlemények ezek... :(
Az sem vidám dolog, hogy Dárdai Pál csapata, a német Hertha BSC kiesett a Bundesligából. Ezzel egyfajta keretbe foglalta kinti pályafutását: 1997-ben a még másodosztályú csapathoz érkezett, majd az első ligában játszott amúgy klubrekordot jelentő 286 meccset, és most, karrierje végéhez közeledve ismét a Bundesliga II következik. Mindegy, azért nagyon szép volt ez, Palkó!
Gera Zoltán pedig vezéregyénisége volt az Európa Ligában döntőt játszó Fulham csapatának. Kellenek az ilyen apró sikerek a mai magyar focinak.
Nagy Laci pedig újra válogatott kerettag! Azért csak egyenesbe jönnek a dolgok... :)
Bocitól Buciig: a debreceni labdarúgót, Bodnár Lászlót sajnáltam balesete után. Rosszkor volt rossz helyen, hülye volt, egy ember halála - részben - örökre a lelkén fog száradni... Stohl András viszont... Visszaesőként, ittasan, drog hatása alatt, cserbenhagyóként... És az ilyet nevezzük "szegény, nagyra nőtt gyereknek"? Ne mááár... Nem az első rendőrségi ügye, kíváncsi vagyok, hogy mennyiben fognak vele példát statuálni... Családapaként, híres, jól fizetett színészként nem értem, miért kell ennyire balfasznak lenni... A kocsiban maradt,vadászathoz használt, egyébként civilek számára illegális katonai látcső már csak hab a tortán, a Viagra pedig...Pff... No comment...
Juj, most hallottam: mitől kell félni az utakon? Hát a részeg autóstohl... Nem vicces... :/
Tegnap hitel-ügyben is voltam tájékozódni, szombaton folyt. köv. Az OTP-ből is jöttek lehetőségek. Szóval elkezdtem az érdeklődést. Nagyon kell nekem ez a lakás. Szeretnééém! Ha tényleg meglesz, buli lesz! Jóóó? ;) :)
Holnap pedig végre péntek! Délután Katának nézek ajándékot a szülinapjára. Tegnap már voltam egy helyen, amikor az eladócsajszi megtudta, hogy milyen "csajos" dolgot keresek, nem kicsit ért fülig a szája. :)
De végül nem találtam megfelelő dolgot. Így holnap lesz még egy kor. Aztán pedig irány Écs.
Ahol szombaton lesz a szokásos mozgi autóverseny, de én nem megyek. Pihengetek, délután aztán szépen sorban pénzügyi tanácsadás, F1 Monaco időmérő, ETO-MTK foci, majd a végén Kata-szülinap a Smukiban. Meg gondolom még máshol is. Nem lesz unalmas nap, az egyszer biztos! :)
Vasárnap pedig itt leszek, pihenek. Reményeim szerint akkor majd jelentkezem újabb bejegyzéssel.
Puszik, pacsik, éljenek a csajok! ;)

Nincsenek megjegyzések: