2010. május 3., hétfő

Először kipihenten. Aztán mégsem.

Na, azért szombaton kissé szétszórtan írtam, most pótolok picit. :)
A ballagás utáni ebédnél Katáéknál - tehát Balázséknál - volt három kisgyerek, meg két kutya is. Elhülyéskedtünk, elbohóckodtunk, nagyon jó volt.
A ballagáson ismét rádöbbentem, hogy öregszem: a mi időnkben a csajok még matrózblúzban voltak, ma meg... No, azt persze nem mondom, hogy mindez gond lenne, csak hát az idők változnak.
Az egyik csajt pedig limuzin várta az ünnepség végeztével. Ezen már nem lepődök meg, hallottam már taláros-fehér kesztyűs ballagásról - általánosban is.
Szombaton aztán nem mentem sehová, vagyis a kórház érintésével Écsre.
A buszra várva még összefutottam Szandival, a Kisalföldből megismert lánnyal, de az volt a fura, hogy a húga vett észre, aki életében egyszer, ha látott. Juj, ezek a vidéki buszok... :)
Hazafelé volt egy olyan csaj a buszooon... :$ Volt rajta minden, ami engem "taszít" - mármint az az előítéletem van, hogy ezek a lányok egy más kategóriát képviselnek -: bazi nagy napszemcsi, lóméretű karikafülbevaló, olyan Paris Hilton-os alkat... De amikor levette a szemüvegét... Az a mosoly, az a "metakommunikáció"... Olyan kisugárzása volt... Na, azért annyira nem volt jó, hogy majdnem öt sort vesztegessek rá... :) De tényleg nagyon tetszett... :)
Otthon aztán a szokásos relax ment, a csökkentett üzemmód. Kiolvastam a heti Kisalföldeket, a Storyt, és a HVG-t, és tévéztem. A Kisalföldben megkeresgéltem ballagó ismerőseimet, azt hiszem, mindenkire ráleltem. Amúgy szerintem tök jó ötlet ez a melléklet, és érdekes módon egy-egy kép alapján nagyjából be lehet lőni egy suli szellemiségét is.
Nagyon szurkoltam a Veszprémnek a Barcelona ellen, sajnos nem jártak sikerrel. Annak azért örülök, hogy a veszprémi szurkolók a Himnusz alatt egy transzparenssel üzentek a Barcában játszó Nagy Lacinak. Mondjuk szerintem nem lesz ő már magyar válogatott. És ennyi huzavona után már nem is nagyon sajnálom...
Ezután még Megasztárt néztem. Nagyon vicces ez a műsor. Nem értem, egyes emberek hogy lehetnek ilyen hülyék, hogy így leégetik magukat egy ország nyilvánossága előtt.
Aztán elég hamar le is feküdtem, 9-től 9-ig, tehát 12 órát aludtam. Jó volt, rám fért, nagyon kellett... :)
A vasárnap délelőtt a nosztalgiázásé volt, diáknapos-ballagási képeket nézegettem, és régen, 8-10 éve kapott leveleket olvasgattam. Hát, mit ne mondjak, érdekes egy időutazás volt. :)
Vasárnap délben ETO-DVSC női kézilabdameccset néztem. Sima, 14 gólós győzelem lett a vége, és hiába írtam, hogy jó lenne itthon ünnepelni a bajnoki aranyat, nagyon nagy meglepetés lenne, ha a csajok nem zárnák le a párharcot már most szombaton, a civisvárosban. Klassziskülönbség volt a két csapat között...
Focistáink még szombaton játszottak 1-1-et Pakson, állítólag elsősorban a hazai csapat miatt nem volt rossz meccs. Miért nem lepődök meg ezen? :) Holnap ETO-Fradi, este 8-kor, villanyfényes meccsen, már nagyon várom. Előtte egy-két sört megiszunk, valószínűleg nálunk, mivel kocsmák nem nagyon lesznek nyitva a környéken...
Jah, tegnap este persze a Hollóban voltunk, 6-tól, és kb. éjfélre értem haza. Amig bírtuk, a teraszon voltunk, jó volt a szabadban ücsörögni. De nem volt semmi másnap, vagy ilyesmi, ötkor keltem, és mentem dolgozni. :)
Jah, mára nagyjából ennyi a téma. Holnap meccs, szerdán pénzügyi tanácsokat kapok egy újonnan megismert csajszitól, pénteken talán céges foci, a többit még nem tudom.
Ki kéne találni valami jó kis címet. /Na, ez pazar lett, tényleg... :P/
Amúgy hol vagytok, kedves kommentelők??? :)
Juj! A zsinórtanga és a randibugyi után újabb feladvány: van valamiféle "buggyos" női szabadidőruha-nadrág-féle. Szinte olyan "janicsáros". Annak van neve? Ez most tökre nem hagy nyugodni... Pff... Na, ez azért túlzás... :P
Na, puszik, pacsik, éljenek a csajok! ;)

2 megjegyzés:

Geri írta...

"Jah, mára nagyjából ennyi mára a téma." - az időhatározóból egy is elég egy mondatban. :D

Gábris írta...

Hát sajna most technikailag kissé nehézkes a blogolás, így becsúsznak ilyen kisebb-nagyobb bakik :/ Sorry! :)