2010. április 26., hétfő

Oxigénpalack nélküli csúcstámadás - mindjárt duplán

Orbán Viktor, kis országunk régi-új miniszterelnöke használta ezt a kifejezést a Fidesz választási győzelmével kapcsolatban, és valóban, nem túlzott. Mindenki hozott magával még egy embert, sokan voltak/tunk, de elegen, és így a 2010-es választásokat a Fidesz-KDNP pártszövetség nyerte.
Jaj, erre vártam nyolc éve... "A nem lesz gázáremelés"-es, narancsos bukta-osztogatós választási győztesek után szerintem kifejezetten reális, és abszolút fair ünneplést láthattunk.
Persze a neheze csak most jön, bízom benne, hogy a Fidesz felismeri, hogy a duma ideje lejárt, dolgozni kell, és kormányozni, a kétharmad egyben azt is jelenti, hogy a mindenkori felelősséget immáron dőreség lenne másokra hárítani.
Az MSZP-nél pedig lemondott a teljes elnökség, egyesek szerint a pártszakadás sem kizárt. Hát ja, tényleg van pár arc a szociknál, akik nem nagyon fognak hiányozni nekem az elkövetkező pár évben.
Nekik küldeném a következő nótát. Biztosan nem fogja ostromolni a slágerlistákat, viszont mókás. Tetszik. :)

És hogy tegnap miért volt dupla a csúcstámadás? Jelentem, megdőlt a GosziBlog napi olvasottsági rekordja! Fogalmam sincs, mi történt, eddig mindig kétszámjegyű értéken maradt a fent említett mutató, tegnap viszont összesen 234-szer klikkeltek a blogomra/blogomon! :) Ennek tök örülök, meg köszi mindenkinek, de valaki azért felvilágosíthatna, hogyan jött ki ez a - korábbiakhoz képest feltétlenül- kiugróan magas érték? :)
Hm... Tegnap szinte teljesen betartottam, amit ígértem. Csak este hagytam el a lakást, a Mátyás téren dumáltunk egy keveset - két órát - Katával és Baluval. És jött egy néni is a kutyájával. A kutyust amúgy Fanninak nevezték el. A hölgy egyik fia akkori barátnőjéről (!!!) nevezte el a most öt éves jószágot. A pár már nincs együtt, a srác már külföldön dolgozik, de a lány itt lakik a közelben, és elég gyakran összefut a két Fanni. Jaj, én ezen olyat röhögtem. :D Hogy nevezheti el valaki a kutyáját a barátnőjéről??? :D
Ma pedig meló volt, meg fodrásznál is voltam, immáron a ballagási előkészületek jegyében. Egyébként készülődök lelkesen, de ezügyben részleteket majd inkább az esemény után osztanék meg Veletek!
Rossz hírt kaptam: most tudtam meg, hogy amikor volt nálunk az az ominózus házibuli, valamelyik elvetemült cimborán megitta a tavaly Adritól szülinapomra kapott, és általam emlékként amúgy megőrizni szándékozott mini Jägermeistert... :( :( :( Na, mindegy, valahogy azért túlélem. De a szívem szakad bele, hogy nem vigyáztam rá eléggé... :( :)
Az iwiw-en indult egy kezdeményezés. Páran azt szeretnék elérni, hogy mindenki meg tudja nézni, hogy kik nézték meg mostanában a profiloldalát. Az éremnek ugye itt is két oldala van. Téged is néznek, de gondolom Te is nézelődsz erre-arra. Nekem például van olyan "ismerősöm", akivel nem jelöltük be egymást, de néha azért megsasolom, hogy mi a dörgés a háza táján. De ezt neki nem muszáj tudnia. Jó eu így, nem kell mindig mindent modernizálni. Őrködj éberen, ombudmanó! :P
Pesti volt iskolámban meg öregdiák-találkozó lesz júniusban. Úgy elmennék... De kivel, hogyan? Meg aztán emlékszik-e rám még ott egyáltalán valaki? Jaj, de rég volt... '92 júniusában tértem haza... Úristen, ez így leírva de durva... Tizennyolc év, basszus... :O
Na, ennyi voltam mára. Majd igyekszem jelentkezni, de ezekben a napokban pöttyet sűrű a program!
Puzik, pacsik, éljenek a csajok! :)

Nincsenek megjegyzések: