2010. január 4., hétfő

Elbújtunk

Bizony-bizony, jó alaposan, csak tegnap értünk haza a büki szilveszterezésből. Szerettem volna már érkezéskor egy kis úti beszámolót elkövetni, de sajnos nem sikerült, mert nem kicsit hulla voltam még. A vicc az egészben az, hogy a fáradtság ellenére aludni viszont alig tudtam, hajnali 1-kor még olvastam... :/ Szerencsére volt annyi lélekjelenlétem, hogy még délután felhívjam a főnökömet, hogy még a mai napra szabit kérjek, mert ma így biztosan nem bírtam volna felkelni és bemenni...
A tavalyi utolsó bejegyzésben azt írtam, hogy úgy néz ki, a szilveszter este is más lesz, mint ahogy terveztük. Szerencsére a gondok megoldódtak, így teljes létszámban jelentünk meg, bár Fanni, Peti és Csömödei barátunk azért egy kicsit hiányzott...
Volt viszont egy új emberke, Pista, aki mozdonyvezető, és egy napra látogatott meg minket, egyik haverját kísérte el. És ez a srác emlékezett rám. Látott a Pirate-ban, amikor a közös cimborával összefutottunk. Megkérdeztem tőle poénból, hogy az arcomra emlékszik, vagy a járásomra. Azt válaszolta, hogy az maradt meg benne, hogy egy nagyon szép lánnyal táncoltam. :) Na, ebben egyetértettünk, mert Adri tényleg nagyon szép lány. :)
Az óévbúcsúztató este viszonylag szolidan telt. Iszogatások, komoly és kevésbé komoly beszélgetések, kaja, táncitánci, meg persze karaoke volt a program. Két újdonságot vehetek fel az általam elfogyasztott italok listájára: szilveszter este ittam Tequila Gold-ot - pedig utálom a fahéjat -, illetve pannonhalmi Szivarpárlatot. Igen, jól olvastad: szivarpárlat. Van benne rum, meg nemtommi. Illatra szörnyű, megkóstolva már annyira nem, de egynél többet nem mertem inni belőle. :)
Kajából az ilyenkor szokásos dolgokat fogyasztottuk, lencsefőzeléket, virslit, emellett volt chilis bab, ja meg báránypörkölt. Amihez a bárányt nem a Laci lőtte. :D
Szóval az a bizonyos "év utolsó estéje" nagyon jól sikerült, fél 3-ig tartott a dínomdánom, a legnagyobb problémámat a térerő hiánya jelentette. De másnapra érdekes módon ez megoldódott. :)
Újév napja. Délig alvás. Kolleginától SMS, hogy megkapta az említett képeslapot, aztán kaja, csendespihenő, majd... Majd vodkanarancstól kidőlés, fél 11-kor jóéjszakát. :( :) Állítólag karaokéztam is, én nem emlékszem... :$
És akkor a szombat: semmi de semmi alkhol, egészen este 6-ig. :) Akkor aztán elkezdtünk sörözni, és éjfélig négyen megittunk kilenc litert. :) Basszus, úgy látszik, a májam addigra nagyon belejött, mert abból a 4-5 korsónyi sörikéből semmit nem éreztem, olyan volt, mintha teáztunk volna... :)
A sör mellé egész szokatlan programot választottunk, megnéztük a Holt költők társasága című filmet. Szép volt, tetszett, bár ott és akkor nagyon furcsa volt ilyen hangulatú filmet nézni... Ja, és olyan de olyan hideeeg volt, hogy egyszerűen szörnyű... Szombathelyen láttam én nagy szeleket, de az, ami ott volt.... Pff... :/
A film után tértünk nyugovóra, míg tegnap nyugodtan felkeltünk, kajáltunk, összepakoltunk, és olyan két óra környékén értünk vissza Győrbe, picit még beszélgettünk, kávéztunk, majd hazatértünk.
Hm... Ezúttal nem került fel új sláger a listánkra, a prímet továbbra is a Belga vitte. :)
Aranyköpés? Ebből a szempontból is kissé visszafogottak voltunk, talán a Leninnek tulajdonított "Le vele!", illetve a Viasat3-on asszem pont ma induló Meztelenül is szép vagyok analógiájára megalkotott Felöltözve is csúnya vagyok a kiemelendő. :)
Ja, majd elfelejtettem. A termálfürdőben nem voltunk ezúttal sem, de annyira nem is hiányzott. És hogy miért szeretek ezekkel a srácokkal és csajokkal kiruccanni, pár napra lelépni a térképről? Hát, mert egyrészt nagyon jó fejek, másrészt pedig ők tényleg olyanok, mint az a mondás, hogy sok mindent tudunk egymásról, mégis szeretjük egymást, vagy valami ilyesmi... :)
Egy-két képet majd tuti teszek fel, ha megkapom őket, és ha átmennek a cenzúrán... :P Most kis pihi, aztán évet értékelek. :)
Addig is jók legyetek, puszik, pacsik, éljenek a csajok! :)

Nincsenek megjegyzések: