2010. január 17., vasárnap

Partytime

Csütörtökön hazajöttem melóból, megírtam az aznapi posztot, és nagyjából a "Bejegyzés közzététele"-gomb megnyomásának pillanatában felhívott Kata. Az volt a kérdése, hogy lenne-e kedvem találkozni vele. Volt kedvem, mivel idén még nem találkoztunk, meg aztán szeretem az ilyen spontán, minden előkészület nélküli összejöveteleket. :)
Az Alpesibe ültünk be, először Pintyő csatlakozott hozzánk, majd ő távozott, helyette pedig Kata három munkatársa érkezett. A "megiszunk egy italt és hazamegyünk"-ből négy sör, és ugyanennyi Jäger lett, na meg hajnali 1-es hazaérkezés. És akkor még persze a videóra felvett Barátok köztöt is "meg kellett még néznem", így bőven elmúlt két óra, mire elkezdtem aludni. Ami főleg azért volt necces, mert 5-kor már kelnem kellett, mentem ugyanis dolgozni. :) Jó kis este volt, szétröhögtük az agyunkat. :) Az egyik srác meglepődött, hogy ilyen furcsán megyek, majd amikor rájött, hogy ez nem - csak - a piától van, a következő kérdéssel fordult hozzám: "Miért nem szóltál, hogy roki (=rokkant) vagy?" Ezt persze már elmeséltem a Bük kapcsán említett barátoknak, így újabb becenévvel bővült a lista: én lettem Rocky! :D
A péntek végülis egész tűrhető volt, másnapos nem voltam, csak fáradt. Elég sok kávét-kólát ittam, de rámfért. :)
Meló után este Écsre mentem, és történt egy újabb buszos sztori. :) Leírom ide is, bár volt, akinek már SMS-ben elmeséltem, nagyon kikívánkozott belőlem a történet. Annyi történt, hogy a 14-es buszon négy fiatal srác nagyon megbámult, és felém mutogattak, röhögtem. Kikapcsoltam a zenét, hogy halljak a beszélgetésüket, és azt hallottam, hogy "Nézd már, ott az MC DC!" Tény, hatalmas poén, de a srácok mentségére szóljon, hogy onnantól kezdve nem foglalkoztak velem, hanem Veres Robi tévés szereplését értékelték. :)
Écsen ismét nem töltöttem túl sok időt, ugyanis Laci barátunk szülinapi- és lakásavató bulijába voltam hivatalos. Náluk kezdtünk, aztán régi törzshelyünkön, a most már elég keveset látogatott Smuki Sörpatikájába mentünk. Nagyrészt azok az emberkék voltak ott, akik Bükön, de velünk tartott Kata, a párja Roland - vagy Béla?:) -, valamint Esztike is (csókolom!:D) Ja, és ott volt Imi is, meg az ő fotós cucca, így az estének infogyőrös hangulata volt- vagy inkább celebnek éreztem magam?:D Készült egy rakás kép, majd mutatok, ha kapok. Lehet, hogy ezt már írtam! :) A Smukinál csak sört ittunk. Laciéknál nem csak azt. :)
A Smukiból a Marcal-aluljáróban lévő Dámába mentünk. Ez a hely számomra azért emlékezetes, mert anno ott volt Katának az a szülinapi bulija, amire először meghívott, és igazából akkor kezdődött a mi barátságunk. Májusban három évesek leszünk! :) Pff... Fotós Imi biciklivel jött, és felajánlotta, hogy elvisz a Dámáig. Így is lett, gyorsan oda is értünk, de... Fáááj még mindig. A csomagtartó, a bukkanók... Fáááj... :/ :) A megérkezés pedig nagyon salakmotorosra sikeredett, borultunk egy kisebbet, beütöttem a vádlimat, de az annyira nem fáj...
Itt már csak levezettünk, karaoke volt - Ginaa! :) -, meg Zlaty Bazant, aztán hazamentünk. Ez történt fél 5-kor. Akkor még gondoltam, hogy megvárom az 5 órát, hogy vegyek Nemzeti Sportot, aztán rájöttem, hogy vasárnap nincs nyitva az újságos. :)
Ma elég hamar, fél 11-kor felkeltem, rendeztem soraimat, aztán délután elmentem az Árkádba, Győrben járt ugyanis a fősuliról ismert Gábor barátom, vele nosztalgiáztunk egyet egy kávé mellett. Lehet, hogy majd valamikor elmegyek hozzá, meglátogatom őt és barátnőjét Pesten. Remélem, sikerül összehozni. :)
Hazaérve megnéztem az ETO-Valcea BL-meccset, néggyel nyertünk, a csoportelsőséghez ez sajnos nem volt elég, de a továbbjutás megvan, a játék pedig bíztató. :)
A focisták meg... Lassan annyi légiósunk lesz annyi országból, hogy meg sem tudom őket jegyezni... Bajzát, Brnovic és Zámbó fél évre Diósgyőrbe ment, az érkezők listája pedig igencsak képlékeny... Érdekes egy tavaszunk lesz, az egyszer biztos!
Kedden lightos szülinapozás lesz valahol, a szokásos házibuli viszont csúszik, kb. február végére. Azért remélem, nem marad el.
Volt, aki végigolvasott ennyi sületlenséget? :)
Puszik, pacsik, éljenek a csajok! :)

3 megjegyzés:

Névtelen írta...

Ööö.. kihagytad a széparcút alias supic:D Sok puszi! Sz. Zsófi

Névtelen írta...

Volt. :o)
Boldog szülinapot kívánok Neked törött bokával, a messzeségből... ;-)
Pusz,
Kátya

Gábris írta...

Zsóófi! Basszus tényleg: Zoran kimaradt! :/ lassan világválogatott leszünk!:/ :) puszillak :)
Müllerchen: Bokatörés? Megint? :/ Jobbulást, majd írok iwiwen, köszöntést köszi, Pussz! :)