2009. június 3., szerda

Nem egészen úgy

telt a hétvége, ahogyan én azt elképzeltem. A DVD-írás, tévézés, olvasás része megvolt, de vasárnap... Vasárnap eszembe jutott, hogy képtelen vagyok meglenni Nemzeti Sport nélkül, amit viszont fatornyos falumban lehetetlenség megvásárolni. Így viszont Győrbe kellett mennem, de az Écs-Győr menetrendet sem írtam fel, tanultam meg, így másfél órát vártam az écsi buszmegállóban, visszafelé pedig egy késés miatt kettőt... :/
Szóval ez picit hülyén jött ki, de amúgy tényleg teljes pihenéssel, akkufeltöltéssel telt a hosszú hétvége. Az ETO az utolsó fordulóban 3-2-re kikapott a már biztos kieső Siófok otthonában, a csapat honlapján "Van mire büszkének lenni" címmel jelent meg a tavaszi szezon értékelése. Hát én ezt nem teljesen így látom. Most csend van, félek, hogy ez nem más, mint a vihar előtti csend és hullaszag...
Tesómék Torinóban voltak a Juventus-Lazio meccsen, Pavel Nedved utolsó fellépésén, és hát teljesen el voltak ragadtatva a játéktól, a hangulattól, és mindentől ami tőlünk nem is olyan messze ezt a gyönyörű játékot körülveszi... A képeken, videókon is "átjön" az érzés, van hová fejlődnünk... Viszont a sálgyűjteményem tovább bővült! :)
Tegnap pedig az itt a blogon is már többször emlegetett Balu barátom indult el Olaszországba. Ő ápoló, és egy egyéves vesebeteg kisfiúra fog vigyázni. Picit mozgalmasra sikeredett a búcsúzkodás, mert a pályaudvaron döbbentünk rá, hogy Balunak útlevele nincs, személyije pedig csak a régi fajta, reméljük, nem toloncolják vissza! :) Ha mégis, a törzsasztal a Hollóban vár minket... ;)
Cserben hagyott a hetedik érzékem... :( Volt tegnap egy olyan megérzésem, hogy Dóri is akkor indul Pestre. Hívtam is szorgalmasan, de nem vette fel. Itthon viszont iwiw-üzi várt, amiből kiderült, hogy vizsgázott, koncertre megy, ma pedig jön haza... Mármint hozzájuk haza...:( :)
Szóval a megérzésem nem jött be, viszont annak örültem, hogy jelentkezett. :)
A pályaudvarról a felújított Hajóra mentünk kajálni, és ittunk egy sört Balu barátunk egészségére. Hangulatos hely, finom, és nagy adag kaja, szóval nem volt rossz. Remélem, Baluhoz jókívánságaink is odaértek... :)
Most már hazaértem melóból, pihengetek, döglök a tévé előtt, eltelik a nap...
A sportos-bulis nagyüzem lepörgött, most majd lassan pluszórákat kellene gyűjteni a nyári szabi mellé... :)

Nincsenek megjegyzések: